Mennyire érdekli az embereket az egészséges életmód?
Az a baj, hogy amit annak neveznek, az nem feltétlen egészséges életmód, hanem a jelenlegi divat.
Értelmes ember nem a divatéletmódot követi, hanem úgy él, hogy ne érezze magát betegnek, vagy lerobbantnak.
Ahogy öreganyáink is megmondták, az egészség a legnagyobb kincs és erre akkor jövünk rá, amikor már sajna nicns egészségünk.
A többség ilyenkor kap észbe, hogy az étkezésen is sürgősen változtatnia kell, ha azt akarja, hogy a szervezete normálisan működjön.
Én is kénytelen voltam egészséges életmódra váltani. Teljesen más, sokkal jobban érzem magam.
Előtte gyorskaját, fagyasztott készételen, zacskós dolgokon éltem. Tehát csupa E betűs műanyagon. Semmi zöldség vagy gyümölcs. Meglett az eredménye is. :(
Szóval ahogy látom azokat érdekli ez akinél már baj van, vagy látta már valakinél, hogy mekkora baj lehet abból, ha összevissza zabál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!