S. O. S. Mennyi idő alatt ürülnek ki az anyatejből az elfogyasztott édesítőszerek?
2 éves Kisfiam egészséges étkezésének még része az anyatej, ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
A mai napon véletlenül édesítőszerekben gazdag gyümölcslevet ittam. Mindig meg szoktam nézni a termékek összetevőit, viszont ezúttal, mivel nem én vásároltam a gyümölcslevet ez elmaradt. Sajnos egy jó decilliternyit megittam belőle 'egyszuszra', utána már éreztem a nemkívánatos alkotók (aceszulfám-K, ciklamát, szacharin) szörnyű ízét, de akkor már késő volt.
A kérdésem az, hogy van-e valamilyen egészségügyi kockázata annak, hogy ha a Kisfiam kap a mai napon anyatejet ?
Mennyi idő alatt ürülnek ki az anyatejből ezek az édesítőszerek ?
Igazából nem szerettem volna, ha egyáltalán találkozik a szervezete ilyen anyagokkal, ha lehet megpróbálnám kikerülni - mennyi idő után lesz újra biztonságos az anyatejem ?
A válaszokat előre is köszönöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!