Kihez forduljak, ha ilyen problémám van?
Nekem is ugyan ilyen gondom volt anno, van néha még most is.
Urológushoz tudsz fordulni, ha már tényleg komoly baj van.
Lehet szervi ok, mint a húgycsőszűkület, viszont ha csak akkor nem tudsz, ha sietni kell, vagy nem lehetsz egyedül( esetleg hallhatják, sürgethetnek) nyugodtan akkor inkább lelki eredetű a baj.
Én erre két saját technikát találtam ki. Az egyik az, hogy összekulcsolom a kezeim és teljes erősen szorítom. Kb. annyira, hogy már fájjon. Közben persze ülök a wc-n. Ettől a koncentrációtól és érzéstől ellazulnak az izmok odalennt.
A másik a youtube-n is megtalálható agykontroll-alaptanfolyam. Sokszor csináltam már meg, így fejből tudom a szöveget. Becsukom a szemem a wc-n és elkezdem csinálni. Annyira el tudom engedni így a testem, hogy kb. 20 sec alatt sikerül pisilni.
Még ami eszembe jutott kimondott a hangok kizárására: ha befogod mindkét füled. Viszont ilyenkor én is a második módszeremet szoktam alkalmazni.
Az első könnyebb, de nem annyira hatékony.
Nincs mit. :) Ha egyik se válik be, akkor az urológust tudom neked ajánlani. Igazából a vizsgálata teljesen fájdalommentes. Mármint a szűkületé. Ha baj van, akkor viszont műtenek és utána megoldódik.
Nekem hólyagtükrözésem is volt, na az már gáz, de azért azt hozzáteszem hogy nekem más bajom is volt. Állandó baci mellette, ami nem akart kiirtódni évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!