16 éves lány vagyok. Az a problémám hogy már több mint egy hete késik a menstruációm. Terhes nem lehetek mivel még nem voltam fiúval, és nem is fogyózok. Mennyi idő után forduljak orvoshoz?
A sztressztől tényleg késhet.Miért stresszelsz?Suli?Vagy valami más miatt?
Nálam tavaly igazolódott be,hogy a stressztől késhet.Pont felvételi időszak volt és stresszeltem,hogy felvesznek-e oda,ahova én akarok menni.Aztán nem jött meg.Már egy hete késett.Nagyon aggódtam,még jobban stresszeltem,már ez miatt is stresszetem.Aztán 2hét késéssel,de szerencsére megjött.Mikor már minden rosszra gondoltam.
Azóta próbálok kevesebbet idegeskedni:)
15/L
Szia!Ez még nem tragédia,én 20éves vagyok és még most sem rendszeres,úgy értem,kb 3 hónapig beáll a hónapnak ugyanarra az időpontjára,de utána késik 1-2 hetet és így marad egy darabig.A stressztől természetesen lehet ilyen.Ha pl kimaradna a hónapban akkor fordulj orvoshoz!(de még az sem feltétlenül kóros,mert ilyen is előfordulhat-de azért akkor jobb ha lát egy doki)Remélem segíthettem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!