Félek! Mi lehet ez? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Hipochonderségem miatt kiskorom óta minden féle betegséget beképzelek magamnak.A mostani viszont elég komolynak tűnik. Tavaly áprilisban kezdődött,minden ok nélkül kicsit elkezdett fájni a csuklóm,aztán ez szép lassan elmúlt,azóta itt ott érzek kisebb csontfájdalmat. Ilyen kisebb foltok is voltak rajtam a nyáron és ami e leginkább aggaszt 4-5 hónapja mind a 2 fülem mögött bedagadt a nyirokcsomó ami elég kemény és ez azóta sem múlik. A mérete szerintem nem változott. A nyakamon is érzek még mind a 2 oldalt 1-1et. Innestől teljesen összeomlottam és az internet segítségével megtudtam,hogy a leukémia tünete is lehet. Van 2-3 éve egy rosszul gyökérkezelt fogam amiből a tömés is kiesett. Nem hinném,hogy ennek lenne e hozzá köze. A nyirokcsomók néha fájnak is. Most szántam rá magam,hogy elmenjek orvoshoz,de leghamarabb csak csütörtökön tudom,addig is tudnátok mondani valamit?Szerintetek mitől lehetnek a tüneteim? Valakinek valami hasonló? 21 éves fiú!2013. jan. 8. 14:20
1/3 anonim válasza:
lehet hogy változtatni kéne a gondolkodásodon
2/3 anonim válasza:
Szerintem vizsgáltasd ki magad, de 90%, hogy valami apróság.
egy hipochonder :)
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen nézesd meg a fogadat, mert ha rosszul lett gyökérkezelve és gyulladásban van, az is okozhatja a nyirokcsomó duzzanatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!