Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek megőrültem?

Szerintetek megőrültem?

Figyelt kérdés
Nehéz megfogalmazni. Kb. 1 hónapja tört rám az az érzés, hogy nem tudom miért 'vagyok'. Mint ha álmodnám az életemet és semmi sem lenne valóságos. Viccesen hangzik,de elég ijesztő. Nem értek semmit. Régebben is törtek rám ilyen "hullámok" vagy minek nevezzem, de aztán elmúltak vagy egyszerűen visszarázódtam és nem is gondoltam ilyesmire. Szerintetek ez mi ??
2013. jan. 3. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem jóbb lenne ezügyben egy pszihológust felkeresni öbiztos többet tud segíteni
2013. jan. 3. 23:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Furcsa érzés tudom, velem is voltal hasonló dolgok. Azaz én is érztem hasonlót, vagyis én nem éreztem hanem unalmamban gondolkoztam arról, hogy mi az az ember? Hogy létezünk meg ilyenek, és én is ezt képzeltem el, hogy van valaki aki azt álmodja hogy mi vagyunk. Ez a valaki sokkal nagyobb mint az ember, és csak álmodik, álmodik és álmodik.

De amúgy 13 éves vagyok. És kiskoromban sokat elmélkedtem ilyen dolgokon. És azthiszem hogy álmomban talaltam ki.

2013. jan. 5. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!