Megőrültem?! Ez nagyon rosszat jelent, bővebben lent.
18éves fiú vagyok.
Tegnap éjszaka,illetve hajnalban jött be a szobámba anyám hogy miért ég az éjjeli lámpám,bevilágít és nem tudnak aludni.Felébresztett, és tényleg égett.100%-hogy mikor lefeküdtem lekapcsoltam,tisztán és egyértelműen emlékszem,mert a telefonomon az ébresztőt a saját fényébe állítom mindig.Utána alvás.Hajnalban meg anyám szól h miért hagytam égve. Krvára nem hagytam égve,és úgy "emlékszem" hogy végigaludtam az éjszakát.De hogy fel nem keltem az 100%.A kérdés tehát az,mikor és miért kapcsoltam fel a lámpát,illetve ha bármi dolgom végeztem miért nem kapcsoltam le. Aludtam,felkapcsoltam,aludtam tovább úgy hogy nem emlékszem erre a momentumra?Ez normális? Mitől van ez?Egész nap ezen agyaltam,most meg félek aludni,mert rossz érzésem van.Megőrültem?:(
Jajj ne szórakozz már.
Sajnos beteg vagyok, sokszor hányok éjszaka.
Általában a párom felébred, kijön, panaszkodik egy darabig hogy hogy aggódik értem, majd visszamegy aludni. Reggel nem emlékszik semmire :)
Ugyanúgy nem egyszer volt hogy lenyomta a telefonján az ébresztőt, visszaaludt, és utána szidta a telefont hogy nem is csörgött.
Van ilyen, ha elég fáradt az ember :)
Ez velek is megtörtént,de meglestem a villanykapcsolgató lényt webcammal és egy fura árny szerű vmi volt ott...
Sztem hívj egy papot,vagy búlj a takaró alá.Nekem aaz uccsó bevált:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!