Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Megőrültem?! Ez nagyon rosszat...

Megőrültem?! Ez nagyon rosszat jelent, bővebben lent.

Figyelt kérdés

18éves fiú vagyok.

Tegnap éjszaka,illetve hajnalban jött be a szobámba anyám hogy miért ég az éjjeli lámpám,bevilágít és nem tudnak aludni.Felébresztett, és tényleg égett.100%-hogy mikor lefeküdtem lekapcsoltam,tisztán és egyértelműen emlékszem,mert a telefonomon az ébresztőt a saját fényébe állítom mindig.Utána alvás.Hajnalban meg anyám szól h miért hagytam égve. Krvára nem hagytam égve,és úgy "emlékszem" hogy végigaludtam az éjszakát.De hogy fel nem keltem az 100%.A kérdés tehát az,mikor és miért kapcsoltam fel a lámpát,illetve ha bármi dolgom végeztem miért nem kapcsoltam le. Aludtam,felkapcsoltam,aludtam tovább úgy hogy nem emlékszem erre a momentumra?Ez normális? Mitől van ez?Egész nap ezen agyaltam,most meg félek aludni,mert rossz érzésem van.Megőrültem?:(

2012. nov. 28. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam is volt ilyen egyszer-kétszer. Reggel csak lestem.
2012. nov. 28. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Jajj ne szórakozz már.

Sajnos beteg vagyok, sokszor hányok éjszaka.

Általában a párom felébred, kijön, panaszkodik egy darabig hogy hogy aggódik értem, majd visszamegy aludni. Reggel nem emlékszik semmire :)

Ugyanúgy nem egyszer volt hogy lenyomta a telefonján az ébresztőt, visszaaludt, és utána szidta a telefont hogy nem is csörgött.

Van ilyen, ha elég fáradt az ember :)

2012. nov. 28. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
az ilyeneket a párom játssza velem, de már megszoktam, hogy bármit mondhatok neki éjjel mikor felkel, reggelre semmire nem emlékszik ... ja, és egyébként normális :))
2012. nov. 28. 22:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Picit megnyugtattatok,most volt velem ilyen először és kva ijesztő:(
2012. nov. 28. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
29%

Ez velek is megtörtént,de meglestem a villanykapcsolgató lényt webcammal és egy fura árny szerű vmi volt ott...

Sztem hívj egy papot,vagy búlj a takaró alá.Nekem aaz uccsó bevált:

2012. nov. 28. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó ha már ijesztgetni akarsz valakit, legalább ne látsszon az írásodon hogy kapkodtál hogy minél előbb kárörvendj :D
2012. nov. 28. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg meg lehetne nézni a kapcsolót is. Nálunk is volt olyan, amelyik önmagától kapcsolgatta a villanyt. A számlát persze már nem fizette ki! Egyes típusok hajlamosak rá, hogy amikor lekapcsolod, bizonytalan állapotba kerül. Nem érintkezik, de nincs is teljesen a helyén. Egyszer csak visszabillen. Kopott alkatrész, elpilledt rugó, pontatlan szerelés is lehet.
2012. nov. 28. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!