Szerintetek ez mitől van? Kérek szépen véleményt! (jót, rosszat egyaránt)!
A munkahelyen nem szeretek felelősséget vállalni. A munkámat nem teljesítem túlzottan jól. Sőt, mindig akad valaki, aki ezért vagy azért rám szól. És én sem érzem jónak a munkámat. Sőt, lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy más ugyanazért a pénzért, jobban dolgozik, mint én. És én is ugyanúgy felveszem a pénzt. Pedig a másik jobb munkát nyújt és ráadásul jelentősebb munkákat is ellát-még hozzá jól. De én még a legpitiánerebb munkát is elszúrom.
Valahogy túl kényelmes vagyok, nem bírok koncentrálni. Állandóan azt érzem, hogy feszült vagyok, de még a legapróbb munkák is stresszt váltanak ki belőlem. Ezért is érzem néha azt, hogy legszívesebben be sem mennék. Lehet, hogy nem értek semmihez??? Azért vagyok ilyen. És a későbbiek folyamán, minden munkahelyemről kirúgnak majd?
Másnál is volt hasonló érzés, amit melóhelyen át élt? Tök reménytelen vagyok?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!