Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek ez mitől van?...

Szerintetek ez mitől van? Kérek szépen véleményt! (jót, rosszat egyaránt)!

Figyelt kérdés

A munkahelyen nem szeretek felelősséget vállalni. A munkámat nem teljesítem túlzottan jól. Sőt, mindig akad valaki, aki ezért vagy azért rám szól. És én sem érzem jónak a munkámat. Sőt, lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy más ugyanazért a pénzért, jobban dolgozik, mint én. És én is ugyanúgy felveszem a pénzt. Pedig a másik jobb munkát nyújt és ráadásul jelentősebb munkákat is ellát-még hozzá jól. De én még a legpitiánerebb munkát is elszúrom.

Valahogy túl kényelmes vagyok, nem bírok koncentrálni. Állandóan azt érzem, hogy feszült vagyok, de még a legapróbb munkák is stresszt váltanak ki belőlem. Ezért is érzem néha azt, hogy legszívesebben be sem mennék. Lehet, hogy nem értek semmihez??? Azért vagyok ilyen. És a későbbiek folyamán, minden munkahelyemről kirúgnak majd?

Másnál is volt hasonló érzés, amit melóhelyen át élt? Tök reménytelen vagyok?

22/L

2012. nov. 5. 17:53
 1/3 A kérdező kommentje:
(Gyárban vagyok)
2012. nov. 5. 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Meg mindig megvárom, hogy más megmondja, hogy mit tegyek vagy mit ne.
2012. nov. 5. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
a stressztől én is mindent elrontok,pedig nem vagyok hülye meg béna úgy tudom.csak ezeket a helyzeteket nem tudom elviselni.én már hagytam ott munkahelyet ez miatt,mert be se tudtam illeszkedni az emberek közé,meg a munka is túl stresszes volt.sietni kellett állandóan,úgy meg nem tudok pontosan dolgozni.Főleg ha mások is figyelnek.most vagy sietek és szart csinálok vagy jót csinálok de azt pontosan csinálom..Meg van az amikor szarból nem lehet várat építeni.ez is gyárba volt.
2012. nov. 6. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!