Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A párom nagyon megijesztett....

A párom nagyon megijesztett. Csak szerintem nem normális egy ilyen reakció?

Figyelt kérdés
Párom megfázott egy hete, de valószínűleg ráhúzódott a fülére. Éjszakánként többször is felébredt az elmúlt napokban, mert fájt a fülénél. Éjjel 3:45-kor arra riadtam, hogy sír és üti a fejét, ott, ahol fáj neki. Teljesen kikelt magából. Kérdeztem, mi a baj, mondta, hogy elege van, hogy napok óta nem alszik, és folyton fájdalmai vannak. Felkeltem, melegítettem sót, azt tettük a fülére. Ő elaludt ezután, de én még egy órát ébren voltam, nagyon megijedtem. Szerintem nem normális reakció, hogy magát pofozza. Azt mondta, azért tette, mert így legalább tudja, mitől fáj. Tényleg megrémültem. :( 22/N
2012. dec. 31. 16:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Cluster fejfájós vagyok, ezt öngyilkos fejfájásnak is hívják.

Ha fáj a szemem, én is ütöm felette, nyomom magam, sőt, elég sok mindenre jó, ha erősen nyomod, ütögeted kicsit, elnyomja az eredeti fájást. (bár a szememnél nem, de nem olyankor örülök, hogy luk van a valagamon)

Szóval normális, de orvoshoz mindenféleképp menjetek!

23/L

2012. dec. 31. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
ügyelet mindig van, szenteste, karácsonykor, szilveszterkor és újév napján is. Ha egy felnőtt férfinak nincs annyi esze, hogy elmenjen az ügyeletre, onnantól kezdve úgy kell neki. Ne panaszkodjon, hanem menjen orvoshoz. A reakciója meg amúgy normális, biztos nagyon fáj neki.
2012. dec. 31. 17:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Tömd csak a szádat be vele, köszi. :D
2012. dec. 31. 17:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetes migrénjeim szoktak lenni.. Múltkor 5 napot fájt a fejem, szédültem nem bírtam aludni, egyszerűen annyira kiborultam már a fájdalomtól és nem alvástól, hogy konkrétan vertem a fejem a párnába és üvöltve sírtam.. Hidd el, ha a fáradtság és a fájdalom összeadódik nagyon eltud uralkodni az emberen.. Szerintem normális a párod.. Próbáld megérteni őt..
2012. dec. 31. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem eltúlzod. Ha már több napig nem alszik az ember rendesen, meg fáj valamije, akkor előfordul, hogy olyat tesz vagy mond, amit egyébként nem csinálna.
2012. dec. 31. 17:38
 16/18 anonim ***** válasza:
23%

Az ember az a faj, ahol két egyed közt a legnagyobb minőségi különbségek vannak. Egy férfi értékét leginkább az mutatja, hogy mennyire tud küzdeni céljaiért, hogy viseli a megpróbáltatásokat, mennyire tud támasza lenni szeretteinek.

Aki ilyen apróság miatt hisztizik az igen gyenge ember.

Mi ez ahhoz képest hogy sokan hőségben, fagyban, levegőben, föld alatt végeznek kemény fizikai munkát. És még ez is csak apró semmiség egy háborúhoz,hadifogsághoz vagy katasztrófához képest! Az ilyen ember ilyenkor is csak sírna, az erős cselekedne!

36F

2012. dec. 31. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, én is tapasztaltam, hogy nyomás, ütögetés időszakosan enyhíti a fájdalmat, nem kell attól tartania, hogy "nem normális". Bár, gyakorlatias női gondolkodással... Dehát, kezüket csókolom, az mégiscsak úgy van, hogy férfiember nem akar/szeret/mer orvoshoz menni, amíg nem nagyon-borzasztóan-rettenetesen muszáj. Akkor is csak azért, mert ő úgy döntött. Akkor éppen. Értik? Nem? Hát nem is vagyunk ebben épeszűek. De ez így van, és emiatt ne fújjanak egymásra.

Ezen még az sem változtat, hogy nekünk például nagyon szép, nagyon kedves és nagyon jól orvosló hölgy a háziorvosunk. Ha például nyáron arra járok és nyitva a váró ajtaja, szinte csak nőket és gyerekeket látok ott.

Szóval ne hibáztassák a hölgyet; hogyan is tudná rávenni, elvinni a párját az orvoshoz, ha ő nem akarja?

2012. dec. 31. 17:47
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
Szerencsére ma már nem mindennapos a háború és az ehhez hasonló dolgok. Egy irodai dolgozó, aki nem is vágyik, és nem szorul rá "hősies munkára", szerintem megengedheti magának, hogy több napos fülfájás után (ami a fogfájás után szerintem a legrosszabb) teljesen kiborul. Bár azt én sem értem, miért nem ment orvoshoz. De teljesen normáis a párod reakcója. Nekem régen nagyon erős menstruációs görcseim voltak, volt, hogy ököllel vertem a hasam, mert nem bírtam már elviselni, és közben zokogtam. A páromnak a foga fájt napokig (sőt, majdnem egy évig rendszeresen, de nem lehetett rávenni, hogy fogorvoshoz menjen...), amikor már aludni sem tudott tőle, én is láttam, hogy ököllel üti az állkapcsát, meg veri a falba. Van ilyen. Nem tartottam őt gyengének, miért is kéne a 21. században egy nyugodt környezetben egy idegölő fájdalmat hősként tűrnie bárkinek is?
2012. dec. 31. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!