A párom nagyon megijesztett. Csak szerintem nem normális egy ilyen reakció?
Cluster fejfájós vagyok, ezt öngyilkos fejfájásnak is hívják.
Ha fáj a szemem, én is ütöm felette, nyomom magam, sőt, elég sok mindenre jó, ha erősen nyomod, ütögeted kicsit, elnyomja az eredeti fájást. (bár a szememnél nem, de nem olyankor örülök, hogy luk van a valagamon)
Szóval normális, de orvoshoz mindenféleképp menjetek!
23/L
Az ember az a faj, ahol két egyed közt a legnagyobb minőségi különbségek vannak. Egy férfi értékét leginkább az mutatja, hogy mennyire tud küzdeni céljaiért, hogy viseli a megpróbáltatásokat, mennyire tud támasza lenni szeretteinek.
Aki ilyen apróság miatt hisztizik az igen gyenge ember.
Mi ez ahhoz képest hogy sokan hőségben, fagyban, levegőben, föld alatt végeznek kemény fizikai munkát. És még ez is csak apró semmiség egy háborúhoz,hadifogsághoz vagy katasztrófához képest! Az ilyen ember ilyenkor is csak sírna, az erős cselekedne!
36F
Igen, én is tapasztaltam, hogy nyomás, ütögetés időszakosan enyhíti a fájdalmat, nem kell attól tartania, hogy "nem normális". Bár, gyakorlatias női gondolkodással... Dehát, kezüket csókolom, az mégiscsak úgy van, hogy férfiember nem akar/szeret/mer orvoshoz menni, amíg nem nagyon-borzasztóan-rettenetesen muszáj. Akkor is csak azért, mert ő úgy döntött. Akkor éppen. Értik? Nem? Hát nem is vagyunk ebben épeszűek. De ez így van, és emiatt ne fújjanak egymásra.
Ezen még az sem változtat, hogy nekünk például nagyon szép, nagyon kedves és nagyon jól orvosló hölgy a háziorvosunk. Ha például nyáron arra járok és nyitva a váró ajtaja, szinte csak nőket és gyerekeket látok ott.
Szóval ne hibáztassák a hölgyet; hogyan is tudná rávenni, elvinni a párját az orvoshoz, ha ő nem akarja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!