Mikor pisiltél, kakiltál be utoljára?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 10:29
21/25 anonim válasza:
kb. egy éve kocsival utaztam és már az út elején éreztem, hogy kakilnom kell,de csak otthon akartam elmenni. 1,5 órán át tartottam vissza, amíg megérkeztem. Majd ahogy kiszálltam a kocsiból beszaladt az egész.
22/25 anonim válasza:
Autós pisis élményem nekem is volt. Egyszer dugóban, sajna nem volt választásom, egyszer autópálya pihenőjében kocsiból kiszállva pár lépés után. Bekaksi csak egyszer volt. Székrekedés után glicerines kúp, cigi az udvaron, azt hittem puki de éreztem hogy meleg folyik a bugyimba. Azt hittem hogy befostam de már a cigim sem akartam eldobni. Akkor megint jött az inger és mindegy mindegy alapon elengedtem a záróizmom... akkor csusszant be a maci, mert mint később kiderült ami kifolyt az az olvadt kúp volt....
23/25 anonim válasza:
Én ma hajnalban. Egy baráti körben sörözgettem, majd hajnalban hazafelé nagyon rámjött a pipilhetnék és szégyen nem szégyen összepisiltem magam. 25L
24/25 anonim válasza:
Kb. fél éve egy házibuli után. Az ott elfogyasztott pia és kaja, hasmenés formájában a nacimban landolt. Még szerencse hogy sima bugyi volt tajtam és egy részét felfogta...
25/25 anonim válasza:
Tegnap este:/ De jo latni hogy nem vagyok egyedul:D
Nagyon kellett pisilnem ezert osszeszoritott labakkal ultem a buszon es ahogy felalltam ereztem h 'csorog'es lett egy kisebb tocsa alattam. Nagyon egtem mert kozben meg rosszul is voltam es szedultem de szerencsere keso este volt es csak egy srac volt a buszon de o meg pont elottem ult. Remelem nem vette eszre:D utana valahogy kibirtam hazaig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!