Mikor pisiltél, kakiltál be utoljára?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 10:29
1/25 anonim válasza:
Kamasz koromban, úgy 13-14 éves lehettem, nagyon súlyos hasmenésem volt, és nem mindig értem ki a WC-re. Azóta nem kakiltam be. Ennél régebbiek meg már annyira régen voltak, hogy nem emlékszem.
3/25 anonim válasza:
10 évesen pisiltem be álmomban, és emlékszem hogy álmomban azt mondtam, hogy: De szép szökőkút!!!
Ezt sosem felejtem el :D
4/25 anonim válasza:
Hát úgy rendesen szerintem nagyon régen pisiltem be, azt is álmomban, de 21 évesen részegen sikerült kicsit befosni :P
5/25 anonim válasza:
A társaságunkhoz tartozó 30 feletti férfiak azt mondják 30 felett havi egy bepisilés vagy bef.sás már előfordul! :-))))
6/25 anonim válasza:
Kb. 20 évesen a liftbe. Fel voltam fázva és nem értem haza... Nagyon ciki volt még senkinek nem meséltem el eddig.
7/25 anonim válasza:
Felfázás miatt már én is, álmomban.. Meg négy évesen testvérféltékenységből..
8/25 anonim válasza:
Én 14 évesen. Álmomba wc-n voltam és hát...
9/25 anonim válasza:
15 éves korom körül..szintén felfáztam elég sulyosan és nem értem időben haza..(szerencsére kevés jött:D -pisi)
10/25 anonim válasza:
Én 18-19 évesen, szintén felfázás miatt. Nem értem ki a wc-re. A gond az volt, hogy a munkahelyemen voltam (felszolgáló) és a harisnyám meg a bugyim jól átázott... Kicsit kellemetlen volt :D de kimostam őket és harisnya nélkül folytattam a munkát :) Én se mondtam el még senkinek, de nem is vették észre szerencsére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!