gyakran megesik az emberrel, h egy jobb éjszaka folyamán nem a wc-n intézi el a kisebb dolgát, hanem egy bokorban.
2010. jún. 28. 18:17
2/19 anonim válasza:
Pisi az többször is volt,2,5 órás kocsi útra mentünk és hát csak erdős rész volt,a fiúk balra menntek a családból,mi meg jobbra,de még így is külön én nem tudok más előtt wc-ni.Ugyan olyan érzés mintha otthon tennéd,annyi hogy gyors probál lenni az ember,mert az utszélén álló erdős résznél lévő autóról a többi arra felé jövő autós is tudja hogy mit csinálhatnak.De kevés autós járt akkor arra,ja csak arra kell ügyelni,nehogy lepisild magad.Semmi extra,ez évente 1 szer előforul nálunk.
27 éves csaj és kb. 5 hónapja
2010. jún. 28. 18:20
3/19 anonim válasza:
kakilni még soha, kiskoromban guggolva sokszor pisiltem a jáccótéren, mert nem volt kedvem felmenni wc-re, köbö olyan érzés volt, mintha wc-be csináltam volna (lány vagyok természetesen)
2010. jún. 28. 18:21
4/19 anonim válasza:
Pisi sokszor, ha sétálunk az erdőben XD. Az nem gond.
Kaki csak egyszer, a Kékesen, túra közben... és nehezen ment, de szállóban nem tudtam :).
27/L
2010. jún. 28. 18:27
5/19 anonim válasza:
Persze, hogy volt, egy 24 órás túra vagy egy 9 napos hadgyakorlat alatt az ember nem tartja vissza örökké.
Semmilyen érzés, egyszerűen el kell intézni, és kész. Nem különbözik az otthonitól, legfeljebb az ülőmunka kényelmetlenebb kicsit, mert tartani kell magadat. Nem is értem a kérdést, mi ebben a különleges?
2010. jún. 28. 19:04
6/19 anonim válasza:
AMikor nyaralni utaztunk Dél-Olaszo.-ba, akárhol álltunk meg az olaszoknál, vagy nem volt wc, vagy használhatatlanul mocskos volt. Na, akkor útközben mindenhol otthagytuk a jelünket :=). Amúgy túrázás közben az erdőben gyakran pisilünk egyet itt-ott.
Kaki csak egyszer volt, a görög határon rostokoltunk fél napig és mindenki a domboldalban a bokrosban intézett mindent. Furcsa volt, mert hiába bújtunk el a bokorba, mi láttuk az ágak között lent az embereket és nehéz volt elhinni, hogy ők nem látnak minket :=)
2010. júl. 1. 14:03
7/19 anonim válasza:
A Mátrában kirándultunk, és akkor sátorkirándulás volt, 1 hónapos és sokat kakiltunk meg pisáltunk a susnyásban!
2010. okt. 30. 19:36
8/19 anonim válasza:
Persze. Gimi osztálykiránduláson voltunk az erdőben, és éjszaka rámjött a kulakellés. És akkor be a bokorba, és odanyomtam. Állva szartam, sztem úgy hatásosab. Utána meg zsepivel kitöröltem a hátsót. Ennyi. Ja, és mielőtt megkérdeznétek, otthagytam az ürüléket. Többször zacskóba szartam. Ugyanolyan bokorba szarni mint othon, csak kényelmetlenebb + wcpapír helyett zsepit használsz.
2010. nov. 15. 17:33
9/19 anonim válasza:
Ja és 17/L
2010. nov. 15. 17:34
10/19 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt esett meg velem. A suliban éreztem, hogy megjött a havibajom és emiatt nagyon görcsölt a hasam. ezért el is kéreckedetem, hogy rosszul vagyok. Hazafelé busszal menetem. A buszon is nagyon fájt és ezért jó lett volna leülni, de nem lehetett, mert mindenütt ületek. egyszerre viszont éhirtelen éreztem, hogy nagydolgom sürgősen kikívánkozik. Azzonnal jeleztem, hogy le szeretnék szállni. Gondoltam, majd keresek egy wc-t. A következő megállónál le is szálltam,de akkor már kínok gyötörtek. Mindkét részről.(havibaj, szarás) A dolog már nyitogatta a kijáratott és még a hasgörcsömet is fokozta. Tudtam, hogy nem bírom már sokáig. A megálló egy kis parknál volt.Azonnall nagy bokrot kedtem keresni. Találtam is: rögtön oda is mentem és gatya le, táska a földre szar ki. hatalmasat kuláztam. csak azt nem vettem észre, hogy a bokrom mellett 5 méterre ház volt és az ablakai pont oda nyíltak…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!