Volt, hogy a természetben pisiltél kakiltál?
Persze, velem is volt már ilyen többször is. Pl gyakran ki szoktam menni bringával egy város közeli tóhoz. A tó körül parkos, erdős részek vannak, földutakkal. Vannak emelkedők is. Ott már egyszer volt hogy tényleg majdnem be is kaksiztam az erőlködéstől. (Egyszer egyébként volt hogy be is pisiltem. Az elég gáz volt, iszonyúan szégyeltem miatta magamat. A szerencse még az volt, hogy nyár volt így nem fáztam föl, egy rövidgatya volt rajtam, így nem lettem bokáig olyan. És hála istennek egyedül voltam, így nem volt szemtanúja a dolognak. Különben ott rögtön elsüllyedtem volna. Nem is tud róla senki. 5 éves korom óta nem fordult elő velem ilyen. Rögtön nem is mertem hazamenni. Egy darabig szárítkoztam a napon, mert úgy elég ciki lett volna átbringázni a városon, forgalmas helyeken.)
De visszatérve az eredeti kérdésre, mivel a bringát nem vihetem magammal a bozótosba, de ott sem hagyhatom az úton, általában körülnézek és ha semelyik irányból sem jön senki, akkor az úttól pár méterrel beljebb gatya le, leguggolok és mehet. Kakálni még jobban is szeretek guggolva mint wc-n ülve. Úgy valahogy sokkal könnyebben, szinte magától kicsusszan a cucc. Utána papírzsepivel megtörlöm és visszaülök a nyeregbe, megyek tovább mitha mi sem történt volna.
18/L
Nem tudom, ettől mért lenne hülye valaki. Én inkább azt nézném hülyének, aki wc-papír nélkül el se indul otthonról és cipeli magával mindenhova a tekercset. Már bocs.
A papírzsepi meg úgyis mindig, mindenhol, minden helyzetben kéznél van.
Nekem is van egy történetem.
Nagyon szeretek biciklizni, és szoktam menni vele a parkba és erdőbe. Vasárnap is kimentem, és a bicajozás kellő közepén elkezdett a hasam fájni, fingtam egy-kettőt, és éreztem, nagyon kell kakilnom. (Mindez a parkban volt.) Kerestem a bokrokat, és találtam is egyet. Oda bebújtam, gatyát letoltam, szart kinyomtam. Akkora volt, mint a tenyerem egymás mellé rakva. Zsepivel elkedtem kitörölni a fenekem, és egyszer csak meglátom, három biciklis arra megy és meglátott! Nagyon ciki volt, de folytattam a törlést, és elindultam folytatni az utat. Amúgy nagyon sokszor járok így, olykor egész nap bicajozok és úton vagyok, képtelenség, hogy ne tegyem meg. WC papír nincs nálam, de pzs az mindig.
Ezt mintha olvastam már volna valahol. ;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Pisilés sokszor kakilás ritkán ☺
Egyszer mikor voltam Zánkán erzsébet táborban kirándultunk huuu ez nagyon ciki rossz volt az egyik wc mert csak egy fülke volt de ott volt valaki na mindegy és elmentem messze az osztálytól a barátomnak is kakilnia kelet mint nekem és egykupacba szartunk a bokornál nagyon cuki volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!