Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor pisiltél, kakiltál be...

Mikor pisiltél, kakiltál be utoljára?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 10:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
5évesen :D
2009. szept. 8. 20:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve (most 26 vagyok) egyszer hazafelé este már nagyon kellett és nem értem időben haza. A buszon szerencsére még tudtam tartani, de onnantól hazafelé már nem. Nagyon ciki volt, de szerencsére nem vette észre senki. Legalábbis remélem...

Meg volt egy másik eset, az kb fél éve volt. Én is fel voltam fázva és már reggelre nagyon kellett. Már félig ébren voltam, de lusta voltam kimenni. Gondoltam csak kibírom még fél óráig. De nem bírtam. A furcsa az volt, hogy csak nagyon lassan szivárogtam, így először nem is éreztem az egészből semmit. Csak akkor vettem észre, mikor már minden nedves volt körülöttem.

Ja, meg volt még egy!

Az már régebben volt, még gimis koromban. Olyan 16-17 éves lehettem. Bringáztam és egy emelkedőn az erőlködéstől becsurrant egy jókora adag. Itt is nagy mázlim volt, mert fekete biciklis gatyában voltam, amin nem látszott meg. Nem volt egy felemelő érzés. Azt hittem, hogy elsüllyedek szégyenemben.

Több eset nem volt, csak persze egészen kis koromban.

Bekaksizásom nem volt. Azt azért szerencsére jobban lehet tartani szerintem.

2009. szept. 18. 13:08
 13/25 anonim válasza:
100%
18 évesen. Pisilnem kellett, és már épp készülődtem WC-re menni, amikor a barátom elkezdett csikizni, és nem akarta abbahagyni, hiába kiabáltam neki. Meg lett az eredménye :P
2009. okt. 1. 21:01
 14/25 anonim ***** válasza:

kb.:16 évesen éppen moziba mentünk de még elmentünk szívni a népszigetre vagy hová. Azt hittem pukiznom kell de utána éreztem, hogy ez olyan nedves feeling aztán megnéztem, h ogy mi történt ... hát kijött egy pici... haverokkal voltam. Boxer le seggmegtöröl és eldob. Pici a farmeromon is maradt de istenem...azóta beszarás az a film - de a srácok senkinek se mondták el :-)

Aztán 23 évesen épp ültem a kocsmába azt tartogattam a kakit. Túl sok ittam és haza akartam menni szarni (500m). Nem jött össze. Pedig még gondolkodtam is, hogy inkább menjek lassan és úgy visszatartva a cuccot vagy fussak, h. gyorsabban odaérjek..aztán amikor épp írnám be a kódot a kaputelefonba kijött...aztán már úgyis mindegy volt, szóval befostam nem kicsit.

hazaértem gatya kimos lezuhanyoztam,farmer csere és vissza a kocsmába inni...

2010. jan. 12. 13:52
 15/25 anonim ***** válasza:
jahh a futást választottam és lassú voltam...
2010. jan. 12. 13:53
 16/25 anonim ***** válasza:
Kb egy hónapja bepisiltem az utcán. Már sötét volt és majdnem otthon voltam, de nem bírtam tovább. Először mikor megindult egy kicsi, próbáltam küzdeni és visszatartani, de nem bírtam tovább. Bement az egész.
2010. jan. 12. 16:18
 17/25 anonim ***** válasza:

jó sztorik xD

én akkor pisiltem be utóljára,amikor azt álmodtam,hogy wc-n vagyok...:) és becsurrant xDD 14évesen kb:D

kaki pedig 10éves koromba,a fürdövizbe,azthittem pukijön xD hát nem...:) anyáéknak azt mondtam,hogy nagyon piszkos lett tőlem a víz xDD

ezt nem mondhatni bekakilásnak...namind1:D de ugy igazán BE 2.osztályban kaikltam be :D nemtudtam tartani(tudom wc...de még kicsi voltamxD) és aztán csaksikerült kiszarni magam...:Dbeszartam xD

sírva futottan a tanítónénihezxDDDD és szólt anyának és hazamentem xDD

2010. febr. 9. 16:05
 18/25 anonim ***** válasza:
Három hete kb.. segg részegen!
2010. febr. 16. 15:04
 19/25 anonim ***** válasza:
Én részegen még soha. Lehet, hogy csak nem ittam le magam eléggé, de még soha nem volt rá példa.
2010. febr. 16. 21:09
 20/25 anonim válasza:

17 éves voltam, középiskolába indultam. Éreztem, hogy kakilnom kell, de mivel késésben voltam, nem mentem el otthon wc-re. A villamoson már nagyon kellett. Próbáltam visszatartani, egy darabig ment. Már csak 1 megálló volt hátra, amikor nem bírtam tovább: egy hatalmas adag a gatyámba ment (hozzáteszem, 3 napja nem kakiltam előtte).

Úgyhogy következő villamossal vissza. Még az volt a szerencse, hogy szilárd volt, így kívülről nem látszott, de igencsak fintorogtak körülöttem az emberek. Nagyon ciki volt, azt hittem elsüllyedek. Otthon gatyát cseréltem, lemosakodtam, és vissza a suliba. Rosszullétre hivatkoztam aznap.

Azóta mindig elmegyek kakilni, ha kell, még akkor is, ha késésben vagyok. Inkább késsek el, de ezt a szégyent nem akarom mégegyszer.

2011. jún. 30. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!