Vajon mitől van? Röviden leírom, viszont ne hurrogjatok le ott lesz az is, hogy az egyértelmű válasz mért nem játszik.
Időközönként,a semmiből előjön egy gennypaca ami nő, a genny még úgyahogy el is szokott tűnni különböző házimódszerekkel, de utána lyuk van és az amikor benő recés és dudor van, ez a dudor időközönként piros.
Bőrgyógyászhoz nem megyek szívesen, mert Budapest összes bőrdokija látta,még vidékre is leutaztam, de a próbléma nem múlik és a válasz nemtudják vagy próbáljam ki ezt próbáljam ki azt, a legjobb az volt mikor közölte az egyik, hogy ez semmiség. Végre szép lett erre karácsony előtt megint van egy amivel megküzdhettem, és tanácstalan vagyok egy előző még be se gyógyult rendesen,már annak örülnék ha mint a régiek halvány foltban lennének csak láthatóak.
Ja menjek el a 58.hoz akinél jártam hogy a képembe vágja hogy semmiség és utána ha elég hisztis vagyok hozzám basz egy kenőcsőt ami nem használ????
Gondoltam hátha vkinek volt hasonló és tudja kezeleni,te törzsgyökeres idióta
Idiótának nevezel, te szerencsétlen kis buta?
Ha a bőrgyógyász nem tudta megoldani, akkor itt majd a sok gyökér látatlanban biztos megoldja. Szerencsétlen...
Jó, rendben.
De most akkor szakember nélkül, végül is előbbre jutottál?
A helyedben magánbőrgyógyásznál is megpróbálnám. Hátha ott van kicsit több ideje és nem ráz le azzal, hogy semmiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!