Mik a vakbélgyulladás egyértelmű tünetei?
A tüneteit tudom, de mi az ami biztosan van ha vakbélgyulladásod van?
A hasam alatt,vagy inkább oldalt közvetlenül a csípőcsont mellett néha érzek furcsa szurkálást. Hol érzem,hol nem.De más tünetem /egyenlőre/nincs.Ez lehet az?
Sajnos a bélflórám nem jó,így nem tudom megint csak az rosszalkodik-e vagy netán vakbél.Ettől nagyon félek,a műtét....áááá bele gondolni sem merek:(
reggel hasfájással ébredtem,mire 10 perc mulva ki akartam kelni az ágyból,már csak hasoncsuzva tudtam elvonszolni magam a telefonig,hogy jöjjenek anyámék,mert baj van...
legközelebbi dokihoz vittek,aki közölte,hogy biztos csak mentstuácios görcs,pihenjem ki...
ugyhogy irány következő doki,aki csak annyit kérdezett,hogy viszenek kocsival,vagy rohammentő jöjjön értem,mert kb még félóra kellett volna hogy teljesen "szétdurranjon"...órán belül műtőben feküdtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!