Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez a VAKBÉLGYULLADÁS? Valaki...

Ez a VAKBÉLGYULLADÁS? Valaki Segítene akinek már volt ilyen panasza?

Figyelt kérdés

Tüneteim: hasmenés-székrekedés váltakozik, láz nincs, hányinger mindig hol erősebb hol gyengébb, alhasi fájdalom jobb oldalon van hogy az egész hasfalam, jobb oldalt borda alatti résznél nyomásra fokozottan érzékeny, fájó, szúró érzés. Néha émelygés. Valaki tudna nekem segíteni, hogy mi lehet ez? Én vakbélre gyanakszom, de az orvosok nem tudják biztosra megmondani, hogy ez az lenne. Labor eredményre várok. Előre is köszönöm

19/L

2011. aug. 16. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
a borda alatti fájdalom nekem epekövességnél volt, uh-a nem küldtek? Hányinger, akár hányás, hasmenés, émelygés mind-mind lehet epekő tünete.
2011. aug. 16. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam ultrahangon, de nem mutatott semmit elváltozást. :/ És neked is ilyen tüneteid voltak? Még milyen tüneteid voltak? :/
2011. aug. 16. 18:49
 3/4 anonim válasza:
Hát nekem a vakbélgyulladás annyiból állt hogy este rohadtul elkezdett fájni, elmentem az ögyeletre kaptam görcsoldót, de nem használt. Ekkor gondoltam hogy valszeg vakbél, mivel vesekövem biztos nincs. Reggel bementem a kórházba, este meg kikapták, azt mondták nem sok kellet hogy kiszakadjon. :D
2011. aug. 16. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem konkrétan nem fáj annyira a vakbelem, van hogy beszúr de nem görcsöl. Kollektívan fáj a jobb oldal és baloldal egyaránt. fekve Nyomkodta az orvos, és borda alatt jobb oldalt fájt, szúrt. Máshol nem annyira. De ilyen leírhatatlan az egész nem tudnám megmondani végül is ha ülök vagy állok hol is fáj.
2011. aug. 16. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!