Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kifordult a térdem, mit tegyek?

Kifordult a térdem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete ráestek a lábamra és a térdem kifordult a jobb oldalra, majd magától visszaugrott. Elmentünk röntgenre azt mondták nincs törés. Adtak ilyen gyógyszert meg ilyen krémet meg 1 térdvédőt vagy mit amit fel kell venni. Hordom azóta is krémezem is de még mindig fáj. Már annyira nem mint akkor de még eléggé. Lépcsőn nagyon szar menni. Fel van dagadva eléggé és lehet hogy nem ugrott vissza rendesen szerintem. Most hova kell mennem? Vagy mit tegyek ?
2012. dec. 20. 19:43
 1/1 anonim válasza:
Én egyszer suliban estem rá a jobb térdemre=/ és térdkalács ficamom volt, másnap elmentünk a kórházba ott elküldtek röntgenre , és begipszelték és mondták hogy legyen a lábamon 2 hétig,utána másik orvos volt ő újból rakatott rá gipszet majd megint 2 hétig rajt volt a lábamon,majd megint vissza mentünk utána meg ultrahangozták, és leszívatták , majd akkor írtak térd szorított és vissza kellett mennem még a következő orvos egy másik kórházba írt beutalót hogy nézzék meg ott is ,az első kórházban nem tudták megállapitani hogy mi volt a baja, majd a másikban derült ki ugye a térdkalácsficam ,elmentünk és mondták hogy addig nem müthetik meg a térdemet amíg be nem töltöm a 18 évemet.ja és nekem is írtak fel valamilyen port amit vízbe kellett elkevernem és meginnom.Én azt ajánlom menj el egy másik kórházba vagy orvoshoz mert akármi baj is lehet belöle=/
2012. dec. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!