Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Néha lábujjhegyen járok. (? )

Néha lábujjhegyen járok. (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kiskoromban folyamatosan lábujjhegyen jártam, ami így több, mint egy évtized alatt sem múlt el teljesen. Néha azon kapom magam, hogy lábujjhegyen megyek, és anya mondta, hogy olyan furán megyek.. mármint nem a sarkam rakom le először, hanem a lábujjamat próbálom, így elég fura lesz a lépés.

Próbáltam "normálisan" menni, de elég kényelmetlen, esetlen vagyok úgy.

Futáskor is lábujjhegyen futok, lehet ez az oka annak, hogy elég vastag és kemény a vádlim (egy szem zsír sincs rajta, nagyon kemény), mivel egész életemben úgy futottam.

A járással alapvetően semmi bajom nincsen, csak mondják páran, hogy olyan furán megyek, amúgy előtte én észre sem vettem magamon, mert nekem ez a normális.

Mit tehetnék ellen, tudna valaki segíteni?

L/18

2012. dec. 13. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is így jártam kisseb koromban. Mi ezt annak a számlájára írtuk, hogy soha nem kötöttem be a cipőm és mindig kijött a sarkam és hozzászoktam, hogy elég csak a lábam elejét letenni és így mentem sokszor . Manapság már csak "nosztalgiából" csinálom. Azőta nem mióta meghúzom a cipő fűzőm a deszkás cipőnél , csak a sportcipőt meg az ünnepit kötöm be, de most már nem csinálom egyszer csak ezen kaptam magam :D
2012. dec. 15. 14:32
 2/2 anonim válasza:

A járáson nem könnyű változtatni, de tudatosan odafigyelve eredményeket érhetsz el.

De miért változtatnál rajta? Magassarkúra termett a lábad!! ;)

2012. dec. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!