Baj ha a memóriám olyan mint a 70 éves nagyikámnak? Szednem kellene rá valamit?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és mindent fel kell írnom. Pl a virágomnak két hetente kell vizet adnom, fel kell írnom mikor adtam, mert nem tudok rá vissza emlékezni, ahogyan arra sem kapott e a kislányom vigantolt, vagy hogy mikor vágtam le a körmét utoljára.
Mindent le jegyzek.
Baj, hogy ennyire rossz a memóriám, szednem kellene rá valamit vagy csak tudjam be genetikának?
2012. dec. 8. 13:52
1/3 anonim válasza:
kérdés az, hogy mennyi ideje ilyen a memóriád és romlik-e?
ha az utóbbi időben lett ilyen akkor felmerül betegség, pl a sclerosis multiplex vagy a lyme kór.
2/3 A kérdező kommentje:
Sohasem volt jó a memóriám, de mostanában romlott is. A fejem is sokat fáj, nem tudom van e közük egymáshoz.
2012. dec. 8. 14:02
3/3 anonim válasza:
Ha olyan lenne a memóriám, mint a 78 éves nagyikámnak, gratulálnék magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!