Miért romlott a memóriám?
Figyelt kérdés
15éves vagyok, eddig semmi gondom nem volt ilyen téren, suliba is jó tanuló vagyok, mert jó volt a memóriám, alig kellett tanulnom. aztán nyár kezdete óta, mintha megszűnt volna, azt is elfelejtem, ha anya szól hogy ha "pl. (legutóbbi eset) vigyem ki neki a hűtőből az üdítőjét, amikor ott voltam, vettem ki a saját kajám, és amire odaértem, elfelejtettem..meg ilyenek.és már nagyon idegesít! egyesek mondják h csak figyelmetlenség, de nem!2012. aug. 29. 12:25
1/6 AngelBones válasza:
Én 17 éves vagyok és nekem ennél súlyosabb a problémám.Én arra sem emlékszem,mi volt tegnapelőtt!,gyerekkoromból pedig abszolút semmire :( És kíváncsi lennék,miért van?Nekem azt mondják a szüleim,hogy a múltbéli stressz: elnyomtam az emlékeket és már annyira megszoktam,hogy mindent elnyomok magamban.
2/6 A kérdező kommentje:
hú, az durva, orvosnál nem voltatok?
2012. aug. 29. 15:17
3/6 AngelBones válasza:
Nem.Csak pszichológusnál...Nem tudom,mit kéne tennem :/ Az a baj,hogy fogalmam sincs,hogy fogok ezzel a memóriával leérettségizni :S
4/6 A kérdező kommentje:
és a pszichológus mit mondott? semmi használhatót?
2013. febr. 13. 16:30
6/6 A kérdező kommentje:
értem, sajnálom :/
2013. márc. 1. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!