Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy anyajegyet ha megsértünk...

Egy anyajegyet ha megsértünk elég durván akkor mennyi az esélye hogy rosszindulatúvá válik?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm lehorzsolta elég jól az anyajegyét, nem kis féle, hanem kb 5mm átmérőjű volt, azt mondja semmi baja nem lesz és nem hajlandó elmenni orvoshoz, szeretném tudni mennyi az esélye ennek..
2009. aug. 19. 23:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah és 15 éves fiú az illető
2009. aug. 19. 23:39
 2/5 A kérdező kommentje:
és mennyi idő alatt?
2009. aug. 19. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Akár évekbe is beletelhet mire rosszindulatúvá válik, de mondtad neki h elrákosodhat? és 80% az esély(ebbe 1 szőrszál kitépése is beletartozik) hát még 1 horzsolás

Vidd el bőrgyógyászatra vhogy mert nemlesz jó vége

2009. aug. 19. 23:49
 4/5 A kérdező kommentje:
igen mondtam neki, azt mondta ma elmegy(szerintem csak megnyugtatásból), de még sem ment el, mind1 majd mondom neki holnap. a lényeg h nem napok alatt, köszi a választ.
2009. aug. 19. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Viszonylag könnyen lehet baja ettől. Én egyből elemenék vele orvoshoz, az meg szerintem a biztonság kedvéért leszedné. De ha a barátod nem hajlandó menni, akkor legalább figyelje és ha bármi változás van rajta irány orvos. Pl ha nagyobb mint volt, vagy ha más a színe, dudorodik, vérzik, viszket, akármi.
2009. aug. 20. 01:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!