Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mandulaműtét után mikor lesz...

Mandulaműtét után mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés

9. napom és még mindig ugyanúgy szedem a fájdalok csillapítót. Az első napokban tudtam változatosabban enni, ma már minden annyira csíp hogy visszafejlődtem a kenyér-tejbegríz-puding kombóra, mást nem tudok megenni. :(

Eléggé magam alatt vagyok, mert másnak a 10. napra semmi baja, én még egyre kevesebb dolgot tudok enni és a tabletta szám sem csökken.

ma 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Még 10-14. napon fog szakadni a seb, az lesz fájdalmas és veszélyes, utána már jó lesz.
ma 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem mindegy milyen operációval csinálták. Szikével.. lézerrel... altatásba, érzéstelenítéssel. Mert például érzéstelenítéssel és lézerrel kb semmi fájdalom nem lesz. Altatásba csinálva hosszabb idő a gyógyulás és jobban fog fájni..stb stb.
ma 13:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Ne már... azt hittem, 10. napon már túl leszek a nehezén, legalábbis fájdalom ügyileg. Altattak.

Ollóval, bipoláris vérzéscsillapítás, ennyi van a kórlapomon.

ma 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!