Mandulaműtét után mikor lesz jobb?
9. napom és még mindig ugyanúgy szedem a fájdalok csillapítót. Az első napokban tudtam változatosabban enni, ma már minden annyira csíp hogy visszafejlődtem a kenyér-tejbegríz-puding kombóra, mást nem tudok megenni. :(
Eléggé magam alatt vagyok, mert másnak a 10. napra semmi baja, én még egyre kevesebb dolgot tudok enni és a tabletta szám sem csökken.

Ne már... azt hittem, 10. napon már túl leszek a nehezén, legalábbis fájdalom ügyileg. Altattak.
Ollóval, bipoláris vérzéscsillapítás, ennyi van a kórlapomon.

Akkor nálad a legrosszabb barbár módszert alkalmazták. Manapság már olyan technikák vannak, hogy miután kimegy az érzéstelenítő nem is fog fájni. Megsem fogod érezni a műtétet. Persze ezek nem a TB alapon lévő műtétek. De én például sose ülnék be TB alapon kórházba ilyen műtétekre, inkább felveszek kölcsönt és úgy fizetem ki...
De nyugi. Rendbe fog jönni, csak így hosszabb lesz a gyógyulási idő.
Kitartást.

Egyél vizes alapú jégkrémet és tegyél jeget a vízbe amit iszol, hidd el nagyon sokat fog segíteni.
Nekem altatásban volt és magánban, az egyik legkorszerűbb technikával, az azért nem igaz h meg sem érzed, de valóban nem járt túl nagy kellemetlenséggel ahhoz képest amiket neten írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!