Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mandulaműtét hogyan jobb?

Mandulaműtét hogyan jobb?

Figyelt kérdés

Mandulaműtétem lesz.Nem tudom hogy számomra az altatás vagy az érzéstelenítés lenne a jobb. Az orvos szempontjából melyik a jobb, és miért? (14 l).

Az érzéstelenítés és az altatás hogyan zajlik?

2016. okt. 30. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Az orvosok le akarnak majd beszélni, mert az altatás macera nekik, de sokak elmondása alapján nagyon megbánták, hogy nem altatásban kérték. Gyerekként ezt nem valószínű, hogy megtagadják tőled, de én felnőttként is ragaszkodnék hozzá. Sokatmondó az is, hogy más országokban abszolút altatás az alap ennél a műtétnél.
2016. okt. 30. 12:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Engem Siófokon műtöttek és ott csak altatásban van mandulaműtét. Nem bántam meg az altatást! Ha bármit szeretnél tudni írj nyugodtan engem 2 hónapja műtöttek.
2016. okt. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!