Mandulaműtét altatással vagy helyi érzéstelenítéssel jobb? Körülbelül mennyi időt vesz igénybe?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 16:33
1/4 anonim válasza:
nekem helyi érzéstelenítéssel csinálták, fél óra alatt mindenen túl voltam (de a várakozáson is).
nem kellemes és elég bizarr, de érdekes élmény
2/4 A kérdező kommentje:
Én 18 alatt vagyok, tehát ingyen járna altatás is, de félek az esetleges szövődményektől, mert még sosem altattak, nemis volt sosem műtétem, viszont helyi érzéstelenítéssel meg nem tudom mennyire tudnám jól tűrni, hogy a számban matatnak, és úgy kell tartanom, meg a vér, meg minden :/
2013. jún. 12. 16:40
3/4 anonim válasza:
Nekem 8 napja vették ki és altatásban. Semmire nem emlékeztem és jobb is volt így . Egy jót aludtam.
4/4 anonim válasza:
Szia nekem júli 4-én vették ki altatásban. Most lábadozom, de örülök, hogy legalább a műtét részén könnyen túl voltam. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!