Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha fogynék az segítene?

Ha fogynék az segítene?

Figyelt kérdés

Nem bírom a meleget, de úgy egyáltalán nem.

Mikor a testhőmérsékletem túllépi a kellemes szintet, hányingerem lesz, szédülök, elájulni szerencsére még sosem ájultam el.

Lehet az is közre játszik, hogy nem izzadok túl sokat, sőt, elég keveset, de izzadok valamennyire, szóval nincs ilyen betegségem.

Eleget iszom, körülbelül megfelelően táplálkozom, és sportolni is szoktam. Mozgás közben eltereli a figyelmemet a melegről az hogy élvezem, de utána úgy érzem felrobbanok a melegtől.

Utálom emiatt a nyári hónapokat, nagyjából csak vegetálok.

168 cm vagyok és 64-66 kg. Ha fogynék az segítene? Nem érzem magam kövérnek, de mást nem tudok kitalálni megoldásnak...

2012. dec. 6. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne fogyj, hiszen semmi szükség rá, hanem szerintem csináltass egy teljes vérképet!
2012. dec. 7. 08:48
 2/3 anonim válasza:
Szerintem kellene fogynod. Nem sokat. 6 és 8 kg között minimum. Ajánlom figyelmedbe a Paleolit táplálkozást, és akkor nem kell éhezni sem, és rendbe teszi az esetleges elváltozásokat.
2012. dec. 7. 10:03
 3/3 A kérdező kommentje:

augusztusban néztek teljes vérképet, minden rendben volt.

köszönöm a válaszokat :)

2012. dec. 8. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!