Az mégis hogy lehet, hogy sokkal kevesebbet eszek, elhagytam a kenyeret, minden édességet, cukrot, de nemhogy fogynék, hanem hízok?!
Általában már nem is vacsorázom(főleg nem hét után, sokszor éhesen fekszem le aludni), nem eszek gyorskajákat(eddig sem ettem), kenyeret, édességet, stb, viszont sok gyümölcsöt, zöldséget, reggelire zabkását (mézzel).
Akkor mégis hogy a francba lehet, hogy híztam??? Teljesen ki vagyok borulva, most mit csináljak? Teljesen vegyem nullára az evést, meg hánytassam magam, hátha úgy fogyok valamennyit?? Normális ez?
Az nagyon nem jó, ha éhesen fekszel le aludni, nem szabad megvárni, hogy éhezzen a szervezeted. Lehet jobb lenne 4-5x enni kicsi adagokat, néhány falatot. Nem ajánlott hosszú szüneteket tartani étkezések között, nem fogsz fogyni a koplalástól. Mikor újra eszel, egyből raktározni fog a szervezeted zsírban. (saját tapasztalat)
Ha leírod pontosan a napi étrendedet, akkor jobban látni mi a gond.
köszi a válaszokat!! Almát minden nap eszek kettőt-hármat legalább, meg nyers répát rágcsálok, reggelire zabkását szoktam enni, az is "megmozgat" tudtommal egy picit.
Egyébként pajzsmirigyre én is gyanakodtam, mert a vérvétel eredményében be volt csillagozva a TSH-m hogy alacsonyabb, mint a referenciaérték, de a doki ügyet se vetett rá... De lehet attól?
Ha túlműködésed lenne, akkor pont hogy hiába ennél, fogynál folyamatosan.
A TSH igaz, hogy serkentő hormon, de ha rosszul működik a pajzsmirigy (kevés hormont termel), akkor pont, hogy több lesz a TSH, hogy kompenzálja.
Kivéve, ha alapból a TSH termeléssel van a gond...de az ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!