Az izom nagyságáért a szénhidrát is felel?
Figyelt kérdés
Lehet először hülyén fogalmaztam meg, de ugye a szénhidrát is beépül az izomba, szóval az izomnak a nagyságába a szénhidrát is beleszól?2012. dec. 2. 17:35
1/4 anonim válasza:
Az izom regenerálódásáért és épüléséért elsősorban a fehérjék a felelősek... Amikor edzel mikroszakadások jönnek létre az izmaidban amiket a fehérjék kipótolnak és így lesz majd egy idő után szép bicepszed... :)
2/4 A kérdező kommentje:
Én ezt tudom, de azt olvastam, hogy a szénhidrát is beépül. Csak ezt az edzés alatt elhasználjuk, ezért kisebb lesz az izom edzés után miután már nincs bedurranva az izom.
2012. dec. 2. 18:00
3/4 anonim válasza:
Az izom működéséhez kell szénhidrát, de az izom "nagyságát" és erejét a rendszeres használat és a fehérjefogyasztás határozza meg.
4/4 anonim válasza:
Az izmoknak van szénhidrátraktáruk, először ahhoz nyúlnak, és csak utána a húshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!