Segítség! Higanymérgezést kaptam?
Figyelt kérdés
Higanyos hőmérőm párszor leesett, de látszólag semmi baja nem volt. Rendesen mért, nem tűnt fel semmi rajta. Ma reggel próbáltam megmérni a lázam, de úgy tűnt, mintha nem lenne higany a csőben. Lenéztem az aljára (arra a kis nyúlványra), és láttam, hogy meg van repedve. Hozzáértem, akkor egy darabka a kezemben is maradt. Ki akartam vinni, de akkor szétgurult a higany belőle. Összeszedtem rendesen mindent. Ami aggaszt, az a repedés, ami már lehet, hogy régóta rajta volt. Párologhatott azon keresztül a higany? A baj az, hogy 1x a számban is volt, nem olyan rég, csak pár másodpercre, de ott volt. Lehet ettől bajom? Még tegnap este is tökéletesen mért...2012. dec. 1. 12:41
1/2 anonim válasza:
Ha elkezdesz feldagadni, akkor allergiás vagy rá. De szerintem ha az lennél, akkor már rég éreznéd, hogy nincs rendben valami.
2/2 anonim válasza:
Olyan kis mennyiség nem okozhat mérgezést, főleg mivel csak kis résen keresztül tudott párologni, noha egészségesebb sem lettél tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!