Cipralex MELTZ 20mg-ot kaptam. Valakinek van tapasztalata ezzel a gyógyszerrel?
Első! Nem,ezek a tünetek nem szerepeltek rajta,nyilván átolvastam. Azért köszönöm!
Második! Sok mindenre gondoltam már hidd el! 12 éve küszködöm a pánikbetegséggel,minden lehetséges gyógymódot kipróbáltam.
De ha van jobb ötleted az antidepresszánsnál,szívesen meghallgatom! Viszont előtte olvass utána mindenképp az SSRI gátló gyógyszereknek,hogy mire adják! Köszönöm.
Nálam is voltak hasonló tünetek, bár amikor elkezdtem szedni nem tűnt fel, hiszen ezek megvoltak a pánikbetegség tüneteként minden nap - ezért is írtam hogy tüneterősödés is lehet akár.
Szintén kisérletezéssel kezdte a kezelőorvosom, a megoldás a Cipralex meghagyása mellett a Xanax lecserélése volt Rivotrilra.
(aztán egy másik történet hogy egy szép napon ráuntam az egészre és azóta nem vettem be semilyen pszichiáter által javasolt gyógyszert...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!