Mit tegyek? A gyógyszer amit kaptam semmit sem ér.
Figyelt kérdés
Folyamatosan tele van az orrom.Szó szerint.Nagyon idegesítő.Pervekbe tellik kifújni,rendesen belefáradok,teljes erőből kell fújni,és ha nagy ritkán sikerül teljesen kifujnom,akkor max 5 perc és megint újra tele.Egész éjszaka nem tudtam aludni miatta.Arcüreg gyulladásom volt,most két napig jó volt,most pedig megint olyan sárgászöldes sűrű váladékkal van tele.Mit csináljak vele?Ez elviselhetetlen.2012. nov. 24. 13:27
1/5 anonim válasza:
Inhalálj! Ha nincs készüléked, egy nagy fazékban tégy fel vizet forrni, lehet bele sót tenni, vagy kamillát. Leveszed a tűzhelyről, fölé hajolsz, egy pléddel betakarod a fejed, és ha már nem annyira forró, de gőzöl, ezt beszívod. Nekem mindig használ, kitisztulnak a járatok.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Mennyi ideig csináljam?
2012. nov. 24. 14:41
3/5 anonim válasza:
1 alkalom 15 perc.
Kúra, amíg csurog a takony.
5/5 anonim válasza:
Igen, mikor taknyod-nyálad egybefolyik:)) Kb 15 perc után elfogy a gőz is. Ezt meg lehet ismételni.Nem kell kapkodni a levegőt, nehogy szédikélj, hanem mélyeket lélegezni.
Apukám, ha érezte a nyavalya közeledtét, héjában főtt krumpli fölé hajolt, azt inhalálta, talán hosszabb ideig gőzölgött. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!