Egy skizofrént, hogy lehet gyógyszeres kezelés nélkül gyógyítani?
Majd szólj az orvosoknak is, hogy lehet gyógyszer nélkül egy felbomlott agyi kémiai folyamatot gyógyítani. Csak mert ők nem tudnak róla.
NEM lehet gyógyszer nélkül.
Szia én is skizofrén vagyok nekem is az orvos
hagyta abba a gyógyszeres kezelést, bár nekem 1 gyógyszert adtak nem kísérleteztek mással,nem tudtam hogy ez a betegségem van a Google-be néztem úttana a gyógyszernek
és hogy mire is való az azután tudtam csak meg
mert az egyik orvos depresszió kezelt a másik az idegekkel
nem valami nagy okosok én például több gyógyszerel próbálkoztam volna hogy melyik a legjobb mert egyén függő
de ok 1-et adtak RISPERIDON -et + sertralin ez is jó
aszi szem skizofréniára de inkább depresszióra és stressz oldó
hát már jó ideje nem szedek gyógyszert és nem érzem rosszabbul magam de ez egyén függő én nem is láttam dolgotok, és nem is hallucináltam, és nem beszéltek hangok se a fejembe és nem is beszélnek
tévképzeteim voltak és nem szeretem társaságba leni, és most sem szeretek de azét ha kell elmegyek
nem tudok jól kommunikálni és könnyen gondolok az emberekről rosszat.
Az segíttet nekem hogy utána néztem a betegségnek
a netten és mikor kezdtem olvasni a tüneteket és a leírást akkor kezdtem rá jönni hogy lehetséges hogy ez a betegségem van.
és még ami segít és a legfontosabb hogy ne üljön bent a házba egész nap hanem ha akar ha nem vigyed bár hova
emberek közi hogy lása hogy nem akarják lefejezni az útszán
és nézzes skizofrénekről szóló filmeket
pl amit írtál a matematikus pasas róla is készült film
Egy csodálatos elme,Donnie Darko jó film
és még van egy pár
többszemélyisége az nincsen a testvérednek de nincs Magyarországon 1 egy embernek se ezt csak felkapta a média
és sokan keverik a skizofréniát és a tudathasadás
több filmet készítetek tudathasadás emberekről mint amennyi létezik.
és a testvérednek segíthet még
Niacin - B3 Vitamin eból jó sok és nem patikába vedd mert az gyenge 500mg az már jó.
c vitamin [link] ez olcsó és ha 1g használ
akkor 400 napra elég
omega3
Aszi szem még a b6 és a cink is segít nem 100%-ék
röviden ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!