Egy skizofrént, hogy lehet gyógyszeres kezelés nélkül gyógyítani?
Figyelt kérdés
Tudom , hogy ez lehetséges skizofrén az egyik rokonom és már hosszabb beszélgetésekkel meg lehet győzni egyes elméletei valótlanságáról... valamint még az lenne a kérdésem , hogy mi is okozza a skizofréniát pontosan (kérdőjel)(ugye erről sok elmélet van) A rokonom egyszerre skizofrén,paranoiás és mostanában "többszemélyisége" is van...2012. nov. 23. 16:25
11/12 anonim válasza:
Nekem is hasonlo betegsegem van.A doki azt mondta nem skizofrenia hanem szorongas.A sok fűtől alakult ki es tudom megerdemlem.Szoval hallottam a tobbi ember mindog rolam beszel es nem mertem emberek kozelebe se menni mert mindenki engem nez es annyira elszomoritott hogy nem elhetek teljes eletet a betegsegem miatt h ongyilkos akartam lenni.Szoval elvittek a dokihoz aki felirt frontint meg ripedont szedtem is ahogy elovplt irva.Egy nap elfogyott a gyogyszer es nem vettem be aznap este szoval egesz ejszaka nem tudtam aludni es este elmerultem a go dolataimban ki is vagyok en es mi tortenik velem? Szoval eldontottem aznap este hogy huszon evesen nem fogok gyogyszereken elni es veguil is az en teatem az en go dolataim nekem kell iranyitanom es eleg eros vagyok hogy megcsinaljam szoval masnap kidobtam a gyogyszereket a kukaba egy hetig nem tudtam aludni eatenkent aztan egyszer a kertbe raktam egy tabor tuzet es orakon at bamultam es imadkoztam Istenhez vegul elaludtam a szabadban a csillagok alatt es ezt megismeteltem masnap is es rajottem hogy a termeszetben valo elotott ejszakak a tuzmellett vissza hozzak az alvast hiszem olyan osi szokas es a genjeinken van, nemsokara vissza tert a normalis alvasom mar nem kuzdok alvasi probelmakkal amiota a gyogyszereket nem szedem sokkal jobban erzem magam.Barki aki ilyen helyzetbe talaja magat ne szedjen gyogyszert az egesz a gyogyszer maffiarol szol az ilyen mentalis betegsegeket sajat magunkat kell meggyogyitani.A vilag legcsodalatosabb rendszere az emberi agy csodakra kepes ha tudod hasznalni es nem merulsz el a rossz godnolatokba.A mai napig derealizacioval es depersonalizacioval kuzdok de mindog eazembe jut hogy ez is az en agyam szulemenye es olyankor megprobalom megerteni hogy mi is tortenik velem.Eleinte a panikrohamokat se tudtam hova tenni de megtanultam kontrollalni oket.Szoval egy a lenyeg gyogyszert ne szedjel es sose kutass a neten a betegseged irant mert csak raparazol megjobban.
12/12 anonim válasza:
Engem 4 éve "diagnosztizáltak" skizofrénként. Azóta semmi az égvilágon nem történt velem. Utolsó pszichiáter lerakatta velem a gyógyszereket, 3 hónapja vagyok gyógyszermentes. Előtte lévő pszichiáter is azt akarta letegyem, de nem mertem. Ez előtt a 2 pszichiáter előtt volt egy büdös nyanya, aki folyton belepofázott az életembe, meg fenyegetőzött a gyámsággal. Meg mikor viccelődgettem teljesen hétköznapi dolgokkal, 4-et adatott be az 1 helyett. Férjem is le volt döbbenve, mert szerinte se volt semmi bajom. Egyébként az a k.rva aggatta rám skizofrénia diagnózist is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!