Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fül "kidugítására" technikák?

Fül "kidugítására" technikák?

Figyelt kérdés
Úszni járok. Sajnos gyorsúszásnál előfordul, h belemegy a fülembe a víz és eldugul, utána pedig "zuborog" a fülem, a fejem ha lehajolok, aztán kiegyenesedek, stb. Marhára idegesít!!!!! Jobb fülem szokott inkább eldugulni, és mivel a jobb lábamon nem tudok ugrálni egyéb fizikai tényezők miatt, ezért nem tudom ezzel az egyszerű módszerrel kidugítani. Volt, h meleg sót göngyöltem rongyba és feküdtem rá a fülemmel, de macerás a sót is a rongyba tenni és vagy túl forró (és leégeti az összes fülem), vagy meg már semmit se ér, mert langyos...

2012. nov. 28. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is sokszor bedugul, és nem tudok mást csinálni, mint várni és várni..:(
2012. nov. 29. 15:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Ettől többet nem lehet? Nem akarom elhinni!!!!! :(
2012. nov. 30. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, hogy víztől eldugult fülre hat-e, de anyukámnak félévente kéne mennie vízsugárral kitisztító kúrára, mert kb. félév alatt nagyon bedugul a füle, és ő azt szokta, hogy vesz fülgyertyát, és ha az leég, sokkal jobban hall, és neki nagyon bevállt. Gyógyszertárban és drogériákban is lehet kapni, nem is vészes az ára. Egy próbát megér:-)
2012. dec. 2. 19:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Fülgyertya...na ilyet se pipáltam még, de majd ránézek, köszi! :)
2012. dec. 3. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!