Be van dugulva a fülem, milyen módszerek vannak a kidugítására?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok, talán azért van, de nagyon zavaró, főleg reggel, mikor szinte teljesen bedugul. Mit lehet tenni?2010. dec. 3. 10:34
1/3 anonim válasza:
A legegyszerűbb módszer, ha befogod az orrod (a szád is csukva van) és megpróbálod kifújni a levegőt. Ezzel kezdi minden orvos. Ha a probléma komolyabb, kimossák a füledet, gyógyszert írnak fel. Szóval ha az első mondatom nem jön be, akkor menj el orvoshoz!
2/3 anonim válasza:
Gondolom a "beteg vagyok" utalás megfázásra vonatkozik. Legfontosabb, hogy átjárhatóan tartsd az orrjáratokat orrspay-vel, mert összeköttetés van a fül dobürege és az orrgarat között, csak így tud szellőzni a belsőfüled.
Az orrspraykről és orrcseppekről nagyon jó összefoglalót találsz itt:
További kipróbálható módszer, ha lehajtott fejjel nyelni próbálsz. De ha náthás vagy, ez nem lesz elég
3/3 anonim válasza:
A betegségnél csak azt tudom mondani, hogy várj, mert sajnos nem sok minden segít, az is csak átmenetileg. (Nekem is ez szokott a problémám lenni :( )
De próbált ki a nagy ásítást. Nekem bejön, akkor is ha erőltettem és nem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!