Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 172 cm és 47 kg vagyok. Ez...

172 cm és 47 kg vagyok. Ez jó? Normális?

Figyelt kérdés
2008. máj. 24. 17:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Valaki nem attól kövér vagy sovány, hogy hány kg. Különben is vannak emberek akik csak kövéren vagy csak véknyan néznek ki jól.

Ha keveset eszel akkor sovány vagy. Nekem van egy ismerősös aki veled egy kg és egy magas, és sokat eszik, több szendvics, édesség , de nem hízik mert ilyen fajta.

2008. máj. 24. 20:41
 12/18 A kérdező kommentje:
mondjuk én nem eszek sokat. sőt...:S
2008. máj. 24. 20:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi bajod sem, én is 171-49 vagyok, semmi gondom nincs vele, mas irigyli az ilyen alakot...Szoval nem anorexia....És az ilyenek sokkal nehezebben hiznak: lehet te is igy vagy vele h sokat eszel es egyaltalan nem hizol töle. Én igy vagyok es egyaltalan nem banom :D Fogyni tuti h könnyebb mint hizni...
2008. máj. 24. 21:20
 14/18 anonim válasza:

Én 188 vagyok és sokáig képtelen voltam átlépni a 60-at, pedig kifejezetten sokat ettem. Szóval aki anorexiáról beszél...

Teljesen egészséges voltam, jó volt a közérzetem, csak a hiúságomat zavarta. Aztán elkezdtem keményen edzeni, és most 74 kiló vagyok. Ha jól érzed így magad, akkor semmi gond, főleg, hogy lány vagy. Megnéznélek amúgy.

2008. máj. 24. 22:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez nem normális.Én is 172 vagyok.A legkevesebb sulyom,54kg volt,zörögtek a csontjaim.Most 68 vagyok és sovány embernek tartanak.A sovány pedig te vagy.Hizz egy kicsit.
2008. máj. 29. 04:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Az elözö válaszoló vagyok.Az életkorod is számit.
2008. máj. 29. 04:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 189cm és 62 kiló vagyok.nekem is az alkatom ilyen.és engem nagyon zavar.valami hizókurát tudtok javasolni?
2008. máj. 30. 01:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 13/L vagyok,és elég kicsi vagyok,145cm és 28kg.Nekem is mindenki mondja hogy mien csontos vagyok,de mind1 majd előbb utóbb úgyis meghízom,és most még úgy is jól érzem magam ennyi kilóval,és biztos nem vagyok anorexiás,szerintem te se,mert egyáltalán nem tartom magam kövérnek,csak azért vagyok ennyi kg,mert nem eszem reggelit,meg vacsorát.
2010. jan. 13. 19:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!