172 cm és 47 kg vagyok. Ez jó? Normális?
Figyelt kérdés
2008. máj. 24. 17:41
1/18 anonim válasza:
Nagyon kevés. 62 kiló lenne körülbelül a megfelelő neked. Anorexiás vagy, vagy magadtól vagy ilyen vékony?
2/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok anorexiás csak ilyen vékony vagyok...
2008. máj. 24. 17:48
3/18 anonim válasza:
Csak 15.8 a BMI-d, ez kórosan sovány!!! Az egészségeddel játszol!
4/18 anonim válasza:
Számold ki az ideális testsúlyodat, és megtudod, hogy hány kg lenne normális. Honnan veszed, hogy nem vagy anorexiás? Voltál orvosnál?
5/18 anonim válasza:
Csak tudja anorexiás-e, az anorexia olyan dolog, hogy önszántából fogy le ennyire...
6/18 anonim válasza:
És melyik anorexiás vallja be? Pont az a lényeg, hogy mások előtt titkolják, hogy alig esznek, mivel szerintük ez a normális, hiszen nem tartják magukat anorexiásnak.
7/18 anonim válasza:
17.5 BMI alatt beszélünk anorexiáról, a kérdező BMI-je 15.8. Ha továbbra is így folytatja, súlyos következményei lesznek sajnos...
8/18 anonim válasza:
Én 167/45 vagyok ez is kórosan sovány.Ettől függetlenül vidám és mosolygós vagyok.Voltam orvosnál,vérvételen,nézték a vizeletet,pajzsmirigy működést.Minden rendben van.Ilyen az alkatom.Amúgy gyors az anyagcserém és egy nap többször keveset eszek,így a szervezetem mindent lebont.Az orvos is csak vitaminok szedését javasolta.Ha jó a közérzeted,jól érzed magad a bőrödbe nem kell aggódnod.De hogyha nyugtalanít menj el kivizsgáltatni magad.Bár nem írtad hány éves vagy,de a 10-en páréveseknél van egy ilyen "vékony-időszak",amikor nőnek,de nem híznak.Hozzá teszem,hogy általában. :)
9/18 anonim válasza:
ha anorexiás lennél nem hiszem hogy megkérdeznéd hogy egészséges-e hogy ilyen sovány vagy.
ha hirtelen fogytál le de normálisan eszel az nem jó. ha azonban mindig ilyen voltál, nem hiszem h gond.
10/18 A kérdező kommentje:
mindig ilyen voltam és teljesen jó a közérzetem és jól érzem magam a bőrömben. csak érdekelt hogy ki mit gondol.köszihogy írtatok:)
2008. máj. 24. 20:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!