Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehetnek random bevérzés...

Mitől lehetnek random bevérzéseim?

Figyelt kérdés
Nem ütöm meg magamat, tudom, hogy nem, de valamiért állandóan tele vagyok hatalmas foltokkal. Nem pici barnákkal mint mikor valaki beüti a térdét, hanem nagyok, lilák,sárgák,pirosak, van mikor rendesen feketék. Olyan mintha nagyobb erek megpattannának és ez csak a lábamon van. Legtöbbször a combom hátulján, a vádlimon is, de van, hogy máshol is. Fájni legtöbb esetben nem fájnak, de nem szépek és zavarnak is.
ma 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Visszér. Futás orvoshoz.
ma 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam is előfordult egy időben, nem tudom mi okozta. Minden esetre érdemes azért jelezni az orvosnak.
ma 22:49
 3/3 A kérdező kommentje:
#1 viszont visszér jelei egyáltalán nem látszanak. Csak ezek a nagy foltok mintha megütném magam állandóan.
ma 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!