Miért illegális az ayahuasca, mikor még soha senki nem halt meg tőle, még soha senkinek nem lett baja tőle?
Szerintem simán lehetne legális, külföldről behoznák a növényeket és lehetne venni vagy csinálni főzetet.
Az alkohol miatt mennek tönkre családok, meg májak, azt kéne jobban tiltani. Ez meg természetes, és veszélytelen, és jó pénz lenne belőle az államnak, senki sem menne tönkre tőle, legalábbis én vennék drágán is.
érzed hol a hangsúly???
a MÉG szócskán
Ugyan! Nem a mai társadalmom kezdte el alkalmazni! Több ezer éve használják, ember!
Ellenben az alkoholtól már meghaltak! Sőt, haljon meg igya le magát, ha annyira akar, de közben ne tegye tönkre a környezetét. Miért a veszélytelen dolgokat tiltják be?
ennyi erővel tiltsák akkor be a közlekedést is, meg a zsírszalonnát, mert meghalhatsz az élet minden helyzetében, s azélet minden dolgától, max. közvetve!
nyilván jó okuk van rá h eltiltották
poénból sztem nem szórakoznak ezzel
Azért, mert bármi ami tönkretesz, butit, gyengit, bénit az legális.
Ami segiti a szellemi utat, és segiti a tudatosodási folyamatokat legyen az bármi, tiltott.
Senki sem akarja hogy az emberek rájöjjenek mit tesznek velük. Márpedig ha mély, valós tapasztalatokat szerzel, elkerülhetetlenül felébredsz, és nagyon berágsz.
Ezért
A másik érdekesség hogy nem Magyarországi felsőbb döntés miatt tiltják ennyire a medicint, ez E.U. szabályzás.
Spanyolországban jelenleg szintle lehetetlen medicint késziteni, Németország, Belgium,Olaszország,Szerbia,Franciaország stb, mindenhol ekkora gond van ezzel.
Ahol meg legális nehogy azt higgyétek hogy kolbászból van a kerités, Hollandiában hiába van egy csomó minden, mégsem tudnak bánni ezzel a lehetőséggel, és drogként próbálják kezelni.
Igen el lehet utazni Peruba, stb hogy a kulturális kontextusával együtt lépjen kapcsolatba az ember ezzel a gyógyitó főzettel, de elég ha europában körülnéztek, még mindig vannak itt Shipibok turnén stb. Ha valaki valóban akar tenni magáért ezen a módon akkor megtalála az utat hozzá.
A gond inkább az hogy sokan egyáltalán nem gondolják komolyan ezt ahogy a többi medicinnel is visszaélnek, (gomba,pedro,egyebek)Ez pedig komolyan visszaüt ha hazugságot talál benned az aya és már nem tudsz visszalépni. Ha bárkinek komoly szándéka volna viszont, javaslom olvasson, és nézzen igen mélyen magába mi az amit gyógyitani szeretne és lássa hogy valóban akar-e változtatni vagy csak szórakozni akar.
szerintem ugyan az van vele mint a fűvel, a használók között terjed szájról szájra, hogy még soha senki nem halt bele, nincsenek mellékhatásai, stb stb... de lehet hogy a valóság teljesen más...
én is sokáig a marihuána élharcosa voltam, rengeteg embert rászoktattam, terjesztettem, hogy nincs dokumentált haláleset, nincs mellékhatása, nem okoz semmi rosszat, mára pedig 3 féle gyógyszert kell szednem, a paranoid skizofréniámra, hogy a valóságban tudjak maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!