A dohányzástól lehet fogyni? Azért kérdezem, mert én 2 hónap alatt fogytam 3-4 kilót.
Igaz ugyan az is, hogy másfél éve cigizek, viszont a fogyás csak 2 hónapja kezdődött. Előtte hiába dohányoztam, állandóan ilyen 64-66 körül volt a súlyom. Azonban 2 hónapja elkezdtem fogyni, és most vagyok 61-62 körül. :S Az étkezésem nem változott, ugyanúgy eszek mindent, amit tudok, mint korábban. Amúgy 176 cm vagyok.
28/F
Háááááááááát... kb. 3-4 hete akadt olyan nap, mikor elment majdnem 1 doboz is. Volt, hogy félóránként járkáltam ki. :S
De ettől eltekintve másfél éve többnyire olyan napi 5-10 szál a jellemző.
2 hete viszont alig szívok napi 1-2-nél többet. Előfordul olyan nap, mikor egyet sem.
Első válaszoló: nem bánnám, ha kicsit elhíznék, mondjuk egy 70 kilóra!
Eddig a legnagyobb súlyom, ami tartós is volt /tehát hosszabb ideig is tartott/, 68 kiló volt, még 2008-ban. Abban az időszakban voltam egyszer 69-70 kiló is, de csak néhány napig. Utána visszaálltam 68-ra.
Nekem az a 70 álomhatár volt, mivel genetikailag az inkább vékonyabbak közé tartozom.
Pl. 10 éve a gimiben a sok 65-70-75-80 kilós fiúosztálytársam mögött én voltam a legkönnyebb, 57-tel... :S Igaz, azóta azért megemberesedtem, ahhoz képest.
Utolsó:
Kössünk egyezséget! Adsz belőle mondjuk 10-et. Így te is leszel 74 kiló, és én is olyan 73-74 körül. Az azért már nem olyan rossz egyikünknek sem. :D :)
Egyébként erre én is gyanakodtam, hogy hátha valami van a háttérben, mikor láttam, hogy milyen hirtelen lefogytam. De megnyugtattak, hogy valószínűleg csak a cigi lehet. Mindössze most jelentkezett a hatása.
Viszont valamennyit híztam az elmúlt napokban. Elkezdtem szedni a Béres cseppet is, és napi 1-2 szálnál nem szívok többet. Így most kb. 62,5-63,5 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!