Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon meddig szenved még?

Vajon meddig szenved még?

Figyelt kérdés

Mamámnak találtak egy daganatot a hasnyálmirigyében (cukros is), elvileg végső stádium, fájdalom csillapító tapaszt is kap meg fáj.csillt is. Már fullasztó érzése van a mellaksnál(szegycsont körül), nem eszik,csak iszik, már nem tudnak rajta segíteni, mrt annyira szétterjedt. 50umg/órás tapaszt kap (matrifen). Mire kell számítanom, mikor lehet itt a vég? :( Nagyon félek, hogy én találok rá egyszer úgy....

18L

2009. aug. 12. 20:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nemtudhatni talán még 1 hónapot ki bír, ha te találnád meg intézkedj a szüleiddel
2009. aug. 12. 20:25
 2/16 anonim ***** válasza:
4%
Hogy lehetsz ilyen mocskosul érzéketlen??? Mi az, hogy meddig szenved még? TE félsz??? Én ott voltam az édesanyám mellett végig, és tudod mit? NEKI van joga félni, sírni, bármit. Neked nincs. Neked ahhoz van jogod, hogy mellette legyél, foglalkozz vele, gondoskodj róla, hogy mindig legyen innivalója, ha inni szeretne! Mamádnak nem arra van most szüksége, hogy te hisztériázz mellette! Huh, de felmérgeltél!!! :(((
2009. aug. 12. 20:26
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

de hülye vagy utolsó

én is félnék

2009. aug. 12. 20:29
 4/16 anonim ***** válasza:
46%
bocsi, közben törölték azt a választ
2009. aug. 12. 20:30
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
TE MEG EGY NAGY SEGG VAGY! Gondolom azért kérdezte, hogy meddig szenved még, mert SZERETI a nagymamáját, és nem kívánja neki a kínokat. Én ilyen esetben azt kívánnám, hogy szenvedés nélkül békében menjek el. És természetes, hogy a kérdező. Én még nem láttam halott embert, és mindenki fél az ismeretlentől. Fél attól az érzéstől, hogy milyen lesz holtan találni egy szerettét. 20 L
2009. aug. 12. 20:30
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem érzéketlen,hanem attol fél hogy ö talàl rà.

Megértzem.Nekem mai napig fàjdalmat okoz,hogy làttam édesapàmat haldokolni.

Gondolom mellette van valaki mindig,de én sem dijazom hogy 18 évesen ö talàljon rà a holttestre.

2009. aug. 12. 20:31
 7/16 anonim ***** válasza:
11%
Nem szívecském, (20:30-as), mint látod, nem törölték azt a választ. Szánalmas vagy...
2009. aug. 12. 20:31
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem találom értéketlennek a kérdezőt. Csak tudni szeretné, mire számíthat, ami nem jelenti azt, hogy nem szereti a mamáját. Nagyon gyors végre készülj fel. A leggyorsabban ölő rák, lehetetlen meggyógyítani. Az én egyik rokonomat három hónap alatt vittel el az év elején a felfedezéstől számítva. Magas beosztású főtanácsos volt a TB-nél, érte aztán mindent megtettek, de hiába!
2009. aug. 12. 20:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, hogy tudni szeretéd, mi várható, ez nem érzéketlenség! Én is megkérdeztem az orvost nagypapám daganatműtéte után, hogy mire számíthatunk, de azt válaszolta hogy egy jós sem tudná megmondani. Még két hónapot élt, de neki szerencsére nem voltak fájdalmai, csak egyre gyengébb lett, míg végül a szíve nem bírta.
2009. aug. 12. 20:42
 10/16 Kankalin válasza:
Figyelj, mikor a mamám tehetetlenné vált mi is kerestünk egy olyan otthont ahol csak beteg idősek vannak állandó orvosi felügyelet mellett. Nem elfekvő! Ember számba veszik őket, barátságosak. Ha gondolod megkérdem anyut mi volt az intézmény neve. Persze fizetős.
2009. aug. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!