Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Más is borzasztóan...

SOS! Más is borzasztóan rosszul van ettől az időtől?

Figyelt kérdés
iszonyat gyenge vagyok, fáj a fejem, enyhe hányingerem van és fááázok...ugye csak az időtől van...? :S
2012. okt. 28. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére semmi bajom. reméljük neked is, bár az időjárás szerintem azért hányingert fázást nem igen szokott okozni, ez sokkal inkább valami nyavalyának tűnik.

Meleg citromos, mézes tea, valami vitamin, és bújj vissza az ágyba!

2012. okt. 28. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:
szia. Nekem időjárás fejfájást + szédülést szokott okozni. Ha nem múlik el, azért jobb ha elmész orvoshoz mert akkor nem biztos, hogy időtől van.
2012. okt. 28. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Reggel én is fejfájásr ébredtem. Fázni nem fázok, mert fűtenek, de kint 4 fok van.
2012. okt. 28. 09:48
 4/4 A kérdező kommentje:
nem fáj a torkom és nem is folyik az orrom... meg vagyok ijedve, hogy mi van velem...nekem muszáj dolgozni, próbaidős vagyok :S...
2012. okt. 28. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!