Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha pisilned kell...

Mi van akkor ha pisilned kell és nem mész el, sokáig halogatod?

Figyelt kérdés
Ez káros? Lehet valami probléma belőle? Vagy mi van akkor?
2009. aug. 10. 04:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia,tudományosan nem tudom neked leírni,de mivel túl sokat tartod vissza a pisilést azok a záróizmok,amik a visszatartásért felelősek meggyengülhetnek és később már nem tudod visszatartani,idősebb korban ez is lehet az egyik oka,hogy vizeletcsöpögésed lesz és az nem kellemes.
2009. aug. 10. 06:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én kétszer tartogattam. Mindkét alkalommal ügyelet lett. A húgyhólyag begörcsölt és nem tudtam pisilni. Nagyon fájt és nagyon kellett,de nem jött semmi. Ügyeleten injekció és utána ok minden
2009. aug. 10. 07:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt olvasni minden orvosi szakvéleményben, hogy nagyon veszélyes, mert a pangó vizeletben gyorsan elszaporodhatnak a baktériumok, és hólyaghurut, rosszabb esetben vesemedence-gyulladás lehet a vége.
2009. aug. 10. 12:24
 4/4 A kérdező kommentje:
értem..:S köszönöm a válaszokat:)
2009. aug. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!