Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Voltál már úgy, hogy éjszaka...

Voltál már úgy, hogy éjszaka nagyon kellett pisilned és azt álmodtad, hogy a WC-n ülsz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, velem ez többször megtörtént, amikor kicsi voltam :D
2009. aug. 4. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hú többször is előfordult gyerekkoromban, és 13 évesen nyomattam is..:) Azt hiszem ekkor volt utolsó alkalommal.
2009. aug. 4. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de szerencsére csak a WC-n ültem és más nem történt...

:))

2009. aug. 4. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

volt többször is, és álmomban sosem értem, hogy elvileg pisilek, mégsem érzem azt a megkönnyebbülést :D

utána fel szoktam ébredni és ténylegesen elmegyek wc-re :D

21/L

2009. aug. 4. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves lehettem,10 körül,amikor azt álmodtam,hogy pisilnem kellett,és egy ember megmutatta,hol a wc,de el volt dugulva,vagy legalábbis állt benne a víz,de az a valaki azt mondta,hogy nem baj,pisiljek csak bele.És mit gondoltok,mire ébredtem???Akkor történt meg utoljára.:D
2009. aug. 4. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
volt,gyerekként.sőt egyszer felnőttként is.de vesemedence gyulladásom volt.erre fogtam akkor...
2009. aug. 4. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem is volt!Sok vizet ittam elalvás előtt és azt álmodtam hogy egy zárt helyiségbe van egy wc de eldugulva!és belepisiltem mert már nem érdekelt nem birtam!És amikor felálltam a wcről akk felébredtem és sprinteltem wc re!
2009. aug. 4. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokszor álmodom azt, hogy a vécén ülök, attól függetlenül hogy nem kell pisilnem. Nem tudom miért van ez :D
2009. aug. 5. 06:29
 9/10 anonim ***** válasza:

kicsi koromban volt párszor s előfordult hogy bepisiltem!

de kinöttem!

2009. aug. 5. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
velem is volt ilyen kiskoromban párszor.. egyszer be is pisiltem:S
2010. jún. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!