Ez okozhat agyvérzést? (bővebben lent) (12/F)
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen a dolog ezzel az oldallal is összefüggésbe hozható, mert az történt, hogy az egyik moderátor egy olyan kérdésemet törölte, amit nem kellett volna. Amikor megláttam a pirosbetűs üzenetet, nagyon dühbe gurultam, és - főleg a fejemnél - csináltam valamit, de hogy mit, azt nem tudom megfogalmazni (lehet, hogy az agyamat húztam össze, de igazából nem tudom). Ettől nem lehet agyvérzésem? Csak egy kisebb fejfájásom van, gondolom attól, amit összehúzásnak neveztem, de más tünet nem jött elő.2012. okt. 26. 18:15
1/5 anonim válasza:
Agyvérzést okozhat magas vérnyomás, de nem az amikor düh miatt kicsit feljebb megy pl. 140-150-ig!
"lehet, hogy az agyamat húztam össze" -fogalmam sincs ezen mit is értesz!
3/5 anonim válasza:
az agyvérzést kapok az csak egy kifejezés.. ami veled történt azt ugy hivják hiszti
4/5 anonim válasza:
Összehuztad az agyadat és ennek a moderátor az oka. De az is lehet, hogy csak ugy magátol zsugorodik. Ezt igazán meg kellene fejteni.
5/5 anonim válasza:
"agyamat húztam össze"
az látszik, csak úgy tűnik sajnos nem ez az első eset nálad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!