15 évesen alkalmankénti, havi 1-2x-i ivás (nem berugásig,3-4 feles házi, meg 1-2 sör, nem üt ki) okozhat-e valami fejlődési zavart?
Fejlődési zavart nem okoz, max. elpusztul a szürkeállományod, emellett szép egyenes út az alkoholizmus felé.
15 évesen talán még kicsit korán van iszogatni. De ahogy Anyukám mondta mindig: "A Te életed, ott b@szod el, ahol Te akarod!"
A másik kérdésedre válaszolva: mindkettő káros!
De HA, ismétlem: HA választani "kell" akkor dohányzás. Természetesen ez NEM ajánlás, hisz ezzel is tönkreteszi magát az ember, ellenben az alkohollal a családját IS! Tudom, láttam sok-sok sok ilyet.
Mármint a cigis kérdés? Hogy akikkel voltam, mindenki cigizik. Egyidősek, max fél évvel öregebbek mint én. És kérdezték, hogy miért nem meg minden, hogy ott is volt aki csak így alkalmanként szív, meg minden. Próbáltam már, de utána napokig kívántam. Rászokni meg nem akarok.
Túl zárkózott vagyok. Józanul nem tudok idegenekkel összeismerkedni. Vagyis nagyon nehezen. Ha iszok utána meg jó kedvem lesz, nyitottabb leszek. Igazából nem nagyon vannak barátaim, akik vannak, azok közül meg egyedül velük vannak amolyan bulik. Ezért is próbálok minél jobban alkalmazkodni. De van aki úgy be szokott rugni, hogy összehány mindent, meg hasonlók. Én bírom a legjobban.
Cigizni meg nem akarok, csak úgy jött a kérdés, hogy az mennyire káros.
Szia.
Gondolom most 20 éves vagy.
Hogy alakúlt az élated az elmúlt 5 évben?
Végül is cigizel vagy nem?
Mennyit szoktál inni?
Gondolom így felnőtt fejjel másképp látod.
Ezért kérdezem.?
És mit dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!