Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen házi munkát...

Kamaszok! Milyen házi munkát kell csinálnotok?

Figyelt kérdés
milyet kell csinalnotok penzt is kaptok erte
2011. júl. 6. 22:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
például kitakarítani a szobám, levinni a szemetet, mosogatni, poszívózni.... és nem kapok pénzt. még zsebpénzt se.
2011. júl. 6. 22:34
 2/16 anonim válasza:
53%
Valami rég rossz ott, ahol pénzt ad a szülő, hogy a gyerek kitakarítsa a szobáját.....
2011. júl. 6. 22:34
 3/16 anonim válasza:
A szobám mindig én takarítottam, ez sosem volt kérdés. Néha elmosogatok, van hogy az egész házat kitakarítom, ha látom hogy szükséges és anya dolgozik. A kerti munkákért apa szokott adni kis zsebpénzt, hogy menjünk el fagyizni, pizzázni.
2011. júl. 6. 22:48
 4/16 anonim ***** válasza:

Szobám kitakarítása,de az alap,többé-kevésbé meg is csinálom..:)

Ezen kívül szemét-felelős vagyok,minden nap le kell vinnem,és néha porszívózni és mosogatni szoktam,+ a ruháimat én vasalom.

13L

2011. júl. 7. 10:51
 5/16 anonim ***** válasza:
szoba+ virágok gondozása mást nem csinálok és nem is akarok!!!!!!!! 16/L
2011. júl. 7. 11:28
 6/16 anonim ***** válasza:

porszívózás, rendrakás a szobámbna, a virágokat locsolom, de szoktam néha ágyazni, és nem pénzért. Senki nem sz@rja a pénzt...

13L

2011. júl. 7. 12:09
 7/16 anonim ***** válasza:

Ismered azt a szót hogy önzetlenség és segítőkészség?Amikor segítessz annak ellenére hogy bármit is kérnél érte-.-

Nekem nem kell,még is segítek mert anyumnak szüksége van a segítségre.

2011. júl. 7. 17:34
 8/16 A kérdező kommentje:
amit ti leirtatok abbol nekem egyiket se kell csinalni
2011. júl. 7. 22:48
 9/16 anonim válasza:

Sose takarítottam és sose csináltam házimunkát pénzért.

15 éves lány létemre van annyi eszem,hogy feltudjam fogni nem minden a pénz.Én fogom megszívni majd 5-10 év múlva ha saját háztartást kell majd vezetnem...Ott senki sem fog fizetni...meg ehet a piszok.Nem szeretem az ilyen gyerekeket akik pénzért segítenek.Talán ennyire szeretik a szülőt...

2011. júl. 7. 23:28
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak a szobánkat takarítom. Meg a mellékhelyiséget, ami szintén a szobához tartozik. Pénzt nem kapok érte, ugyanis pároméknál lakom. Épp elég az, hogy ők fizetik a kajám, bérletem, cigink.(általában megveszik a dohányt, meg a hüvelyt...gazdaságosabb), meg ha valahova megyek akkor párom szokott adni pénz, amennyi kell. De mondjuk nem szoktam tőle sokat kérni, meg nem is mondom neki, hogy mennyit adjon, hanem, hogy ha tud hagyjon valamennyi aprót. Szerencsére jól keres, de nem akarok élősködni rajta. Meg a szülein sem. Takarításra visszatérve, ha anyósjelölt, vagy apósjelölt valamire megkér azt mindig megcsinálom.

18L

2011. júl. 9. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!