Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért ájultam el?

Miért ájultam el?

Figyelt kérdés
Ma a suliba torokgyík és hepatitis elleni védőoltást kaptunk.pár másodperc múlva a beadás után elájultam . rajtam kívül senkinek semmi panasza nem volt akkor . szóval??

2012. okt. 26. 15:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Van, aki így reagál a tűre. És ezt nem úgy kell érteni, hogy félsz, rezelsz a tűtől, mint állat. Nekem is volt egy haverom, nem volt se gyenge gyomrú vagy idegzetű, és alapvetően sosem volt vele semmi baj, amikor orvosnál voltunk. Egy dologtól ájult el mindig, amikor az ő vérét vették le és még oda is nézett. A többiekénél semmi baja nem volt.

Ennyi, ezek egyéni dolgok, inkább pszichés hátterűek.

Ha ezen kívül is volt már, hogy elájultál és hajlamosnak érzed magad rá, akkor csináltass egy vértesztet. Alacsony vérnyomás, vércukorszint stb. okozhatnak ájulékonyságot.

2012. okt. 26. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!