Miért ájultam el a füves cigitől?
Figyelt kérdés
Pontosan milyen hatása volt, ami miatt nagyon szédültem, és fekete volt körülöttem minden? Mimre hatott? És milyen része?2010. jún. 17. 15:52
2/7 anonim válasza:
Az agyadra hatott, és túlszívtad magad. Legközelebb szívjál kevesebbet, vagy lassabban, két részletben.
4/7 anonim válasza:
Ha lenne egy kis eszed, rájönnél, hogy a mérgező, erős, tömény füst gátolja az oxigén szállítást, nem kapsz elég oxigént, bekábulsz. Láttom ennyi eszed van, hogy ezt sem tudod, de ahhoz is sok műveltség kell, hogy füvezz. Gratulálok!
5/7 anonim válasza:
"Ha lenne egy kis eszed, rájönnél, hogy a mérgező, erős, tömény füst gátolja az oxigén szállítást, nem kapsz elég oxigént, bekábulsz."
Na ez már elnézést de marhaság.
A THC farmakológiai hatása az agyban található CB1 kannabinoid receptorokhoz való kapcsolódás eredménye. A baj az volt, hogy túlszívtad magad.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat, és nem, nem ittam sem előtte, sem utána, sem közben.
2010. jún. 17. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!