Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azt akarom megtudni hogy...

Tomcsikaaaaa kérdése:

Azt akarom megtudni hogy jelennleg 5hónapja befejeződött az iskola jellenleg munka nélküli vagyok és azt tudni hogy ijenkor a tb met ki fizeti?

Figyelt kérdés
Már beadtam az önkormányzathoz egy kérelmet de addig amig onnan nem jön válasz akor kifizetia tb met? Saját magam? Nincs valami haladék?
2012. okt. 17. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudtommal ha pályakezdő vagy,és beadtad a papírokat onnantól 1 évig él a TB. nekem is így van.
2012. okt. 17. 09:37
 2/3 A kérdező kommentje:
de pl amig én nem kapom meg a visza igazolo papirt hogya önkormányzat álja a tb met akor addig ha pl elmegyek egy vizsgálatra akor nekm kell érte fizetni?
2012. okt. 17. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:

A tb-t az állam fizeti,amíg a diákigazolványod érvényes, tehát október 31-ig. Onnét kezdve még 40 napon biztosítja a tb-t. Tehát december közepétől kéne magadnak fizetni, ha az önkormányzat nem állja.

Én is akkor végeztem, mint te és nekem ezt mondták a NAV-nál.

2012. okt. 17. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!